-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (3 – 9 Mart)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 3 – 9 Mart tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Listeye baktığımızda SimCity’i ilk sırada görürken, The Sims 3: University Life ikinci, Tomb Raider ise üçüncü sırada yer almış. İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 9 Mart ile biten haftada PC için Perakende satış […]

11.03.2013 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 3 – 9 Mart tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Listeye baktığımızda SimCity’i ilk sırada görürken, The Sims 3: University Life ikinci, Tomb Raider ise üçüncü sırada yer almış.

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 9 Mart ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1.) SimCity (EA Games)
2.) The Sims 3: University Life (EA Games)
3.) Tomb Raider (Square Enix)
4.) Football Manager 2013 (Sega)
5.) The Sims 3 (EA Games)
6.) The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda Softworks)
7.) Guild Wars 2 (NCSoft Europe)
8.) Crysis 3 (Electronic Arts)
9.) The Sims 3: Seasons (EA Games)
10.) The Sims 3: Pets (EA Games)



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!