-->
Hitman Absolution: Kontrat Modunun Infografiği

IO Interactive A/S bugün HITMAN: ABSOLUTION’ın çoklu oyuncu modu Kontratlar ile oyuncular arasında büyük başarı elde ettiğini açıkladı. Yayınlanan infografik oyuncuların Kontratlar modunda toplam 1.3 trilyon dolar topladığını ve her platformda en çok oynanan Kontrakt’ın 500,000 bin sınırını geçtiğini ve oynanmaya devam ettiğini gösteriyor. Diğer istatistiklere bakıldığında oyuncuların düşmanlarını etkisiz hale getirirken kullandıkları favori silahlarının […]

13.03.2013 | ulasufuk

IO Interactive A/S bugün HITMAN: ABSOLUTION’ın çoklu oyuncu modu Kontratlar ile oyuncular arasında büyük başarı elde ettiğini açıkladı.

Yayınlanan infografik oyuncuların Kontratlar modunda toplam 1.3 trilyon dolar topladığını ve her platformda en çok oynanan Kontrakt’ın 500,000 bin sınırını geçtiğini ve oynanmaya devam ettiğini gösteriyor. Diğer istatistiklere bakıldığında oyuncuların düşmanlarını etkisiz hale getirirken kullandıkları favori silahlarının Ajan 47’nin özel silahı Silverballer tabancalar olduğu ve King of Chinatown’un en çok etkisiz hale getirilmiş karakter olduğu görünüyor.

Kontratlar Modu Hitman serisindeki ilk çoklu oyuncu modu olarak oyunculara kendi  görevlerini oluşturup paylaşma imkanı sunuyor. Oyuncuların bir bölüm, hedef, silahlar ve kendi kurallarını ve yöntemlerini belirlemesi mümkün ve oldukça basit. Oluşturulmuş Kontratları arkadaşlarınız veya Hitman topluluğu ile paylaşabilir, kazandığınız paralar ile yeni silahlar, güncellemeler ve kılıklara ulaşabilirsiniz. Ulaştığınız bu ekstralar ile Kontratlar Modu oyun keyfinizi arttırabilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

HitmanAbsolution_infographic



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!