-->
God Of War: Ascension Oyun İnceleme

God of War Ascension sahip olduğu çoklu oyuncu modları ile ne kadar doyurucu bir yapım olduğunu bir kez daha gösteriyor. Co-op oynanış desteği de sunan yapım özellikle farklı karakterlerin bir araya gelip tüm güçleri ile ortalığı kana bulamaya çalışmalarını başarı ile vurguluyor. Çoklu oyuncu desteği bakımından oyunun temposu biraz düşmüş olsa da yaşattığı haz paha […]

29.03.2013 | ulasufuk

God of War Ascension sahip olduğu çoklu oyuncu modları ile ne kadar doyurucu bir yapım olduğunu bir kez daha gösteriyor. Co-op oynanış desteği de sunan yapım özellikle farklı karakterlerin bir araya gelip tüm güçleri ile ortalığı kana bulamaya çalışmalarını başarı ile vurguluyor. Çoklu oyuncu desteği bakımından oyunun temposu biraz düşmüş olsa da yaşattığı haz paha biçilemez.

Gelelim God of War Ascension’un teknik yönlerine. Öncelikle görsel detaylar bakımından serinin en başarılı yapımı olduğu aşikar. Ancak bir önceki oyunun görsel kalitesi kat be kat arttırılmış değil. Zira şu an ki platformun sınırları zaten bir önceki oyunda sonuna kadar zorlanmıştı. Bu sefer yapılan ise mükemmel bir oyunun cilalanmasından ibaret. Özellikle gölgelendirmeler, ışıklandırmalar ve karakter modellemeleri harikulade. Ayrıca God of War serisinin en beğenilen yönlerinden biri olan interaktif kamera sistemi fazlasıyla zorlanmış. Hatta yer yer aşırıya bile gidilmiş. Bu nedenle bazen kamera takibi sizin hızınıza ulaşamayabiliyor.
 
God-Of-War-Ascension-inceleme5
 
Ses ve müzikler konusunda ayrı bir paragraf açmak gerek sanırım. Yazının başında da belirttiğim gibi Türkçe seslendirme konusu oyunun tüm dokularıyla hissedilmesini oldukça etkiliyor. Oyunun müzikleri ise alanının en iyileri tarafından yapılmış. Bunun etkisini oyunun açılış anından kapanışına kadar hissediyorsunuz.
 
God-Of-War-Ascension-inceleme6
 
Bir neslin sonu yaklaşırken God Of War 3 ile mükemmel bir noktada duran yapım, God of War Ascension ile serinin doğuşuna gidip hikayeyi yeniden harmanlıyor. Kratos Playstation 4’ün de en önemli karakteri olacak mı yoksa çoktan elveda dedik mi bunun cevabını elbette bilemeyiz ancak Kratos oyun dünyasının ışıltılı yolunda kendine en baş köşede yer buluyor.
  



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!