-->
Electronic Arts Oyunları %40’a Varan İndirimle Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, kaçırılmayacak indirim fırsatları sunan bir kampanyayla oyunseverlerin heyecanına heyecan katıyor. Dünyaca ünlü oyun üreticisi Electronic Arts’ın popüler oyunları “Fifa 13”, “Need for Speed Most Wanted” ve “Medal of Honor Warfighter”  12 Nisan’a kadar %40’a varan indirimlerle Playstore’da.  TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, oyunseverleri heyecanlandıracak bir  […]

29.03.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, kaçırılmayacak indirim fırsatları sunan bir kampanyayla oyunseverlerin heyecanına heyecan katıyor. Dünyaca ünlü oyun üreticisi Electronic Arts’ın popüler oyunları “Fifa 13”, “Need for Speed Most Wanted” ve “Medal of Honor Warfighter”  12 Nisan’a kadar %40’a varan indirimlerle Playstore’da. 

TTNET’in dijital oyun mağazası Playstore, oyunseverleri heyecanlandıracak bir  kampanya başlatıyor. Amerikalı dünyaca ünlü oyun firması Electronic Arts’ın popüler oyunlarında kampanya yapan Playstore, oyunseverlere en uygun alışveriş seçeneklerini sunmaya devam ediyor.

12 Nisan’a kadar devam edecek  kampanya kapsamında, yılın en popüler Electronic Arts oyunları olan “Fifa 13”, “Need for Speed Most Wanted” ve “Medal of Honor Warfighter”da %40 indirim fırsatı oyunseverleri bekliyor. Oyunseverler detaylı bilgi için şu adresi ziyaret edebilirler:
http://www.playstore.com/#!/kampanya/ea-kampanyasi-2

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


PC oyuncularının favori platformu olan Steam, yeni bir eş zamanlı oyuncu rekoruna daha imza attı.


Warner Bros Montreal’in geliştirdiği ve karışık eleştirilere maruz kalan süper kahraman oyunu Gotham Knights’ın stüdyosu, piyasaya sürülecek olan Wonder Woman projesine yardım ediyor.


Arrowhead Game Studios’un geliştirdiği ve Sony’nin yayıncılığını üstlendiği nişancı aksiyon oyunu Helldivers 2, piyasaya sürülmesinin ardından büyük bir başarı elde etmeye devam ediyor.


Yakın zamanda piyasaya sürülen ve klasik oyunları içeren Star Wars: Battlefront Classic Collection için yeni bir tartışma başladı.