-->
EA’den Samsung Galaxy S4’ün Çıkışına 16 Oyun

Electronic Arts, Nisan ayında çıkış yapacak Samsung Galaxy S4’e 16 oyunla destek vermeyi planlıyor. Xbox 360 kontrollerini anımsatan özel bir gamepad ile duyurulan cihazın çıkışı ile birlikte gelecek oyunların arasında The Simpsons: Tapped Out, Real Racing 3, The Sims FreePlay, Need for Speed: Most Wanted, Monopoly, Plants vs. Zombies, Tetris Blitzand ve Bejeweled Blitz gibi […]

16.03.2013 | ulasufuk

Electronic Arts, Nisan ayında çıkış yapacak Samsung Galaxy S4’e 16 oyunla destek vermeyi planlıyor.

Xbox 360 kontrollerini anımsatan özel bir gamepad ile duyurulan cihazın çıkışı ile birlikte gelecek oyunların arasında The Simpsons: Tapped Out, Real Racing 3, The Sims FreePlay, Need for Speed: Most Wanted, Monopoly, Plants vs. Zombies, Tetris Blitzand ve Bejeweled Blitz gibi yapımlar yer alacak.

Electronic Arts yeni platformlar ve OEM başkan yardımcısı Glenn Roland konyla ilgili olarak; “Biz, Samsung Galaxy S4’ün çıkışı ile fanlarımızın favori mobil oyunlarının bazılarını getirmek için Samsung ile ortak çalışmaktan dolayı çok mutluyuz. Cihaz, yüksek çözünürlüklü, büyük ekran ve daha yüksek işlem gücü sayesinde Samsung tüketicilerinin oyunlarımıza daha güzel bakmaklarına bir fırsat verecektir.” dedi.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!