-->
EA Oyunlarında Bahar İndirimi

Türkiye’nin en büyük oyun dağıtıcısı Aral’dan en beğenilen Electronic Arts oyunlarında %45’e varan indirim oyunseverler için geliyor. 2012 yılına damgasını vurmuş, 2013’ün ise en yeni çıkan oyunlarına muhteşem fiyatlarla sahip olma fırsatını kaçırmayın. Oyunseverlerin heyecanla beklediği 2013 yılının ilk büyük aksiyon oyunu olan %100 Türkçe Crysis 3, bu neslin en iyi oyunlarından biri olarak gösterilen […]

29.03.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin en büyük oyun dağıtıcısı Aral’dan en beğenilen Electronic Arts oyunlarında %45’e varan indirim oyunseverler için geliyor. 2012 yılına damgasını vurmuş, 2013’ün ise en yeni çıkan oyunlarına muhteşem fiyatlarla sahip olma fırsatını kaçırmayın.

Oyunseverlerin heyecanla beklediği 2013 yılının ilk büyük aksiyon oyunu olan %100 Türkçe Crysis 3, bu neslin en iyi oyunlarından biri olarak gösterilen Dead Space 3, E3 Oyun Eleştirmenleri tarafından “En İyi Spor Oyunu” ödülü kazanan FIFA 13, en çok satan yaşam simülasyonu olan The Sims 3 ve savaşın en gerçekçi yüzü ile oyuncuları karşı karşıya getiren Battlefield 3’ü koleksiyonunuza katma fırsatını kaçırmayın.

PC, PS3 ve XBOX 360 formatlarında geçerli olacak bu kampanya da en yeni ve en sevilen EA oyunlarını 29 Mart – 15 Nisan tarihleri arasında kampanyaya katılan tüm satış noktalarından indirimli fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EA-BAHAR-KAMPANYASI-aral-900x900



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!