-->
Dünyanın En Çok Tercih Edilen Şirketlerinden Crytek’in İstanbul Ofisine Yoğun İlgi

Crytek İstanbul’un kahramanlarından biri olmak için bir ayda 1,000’den fazla aday iş başvurusunda bulundu. Dünyanın önde gelen interaktif eğlence şirketlerinden Crytek, İstanbul takımını oluşturmak için işe alımlara başladı. Adaylar, Crytek’in dünya çapındaki sekiz stüdyosunun bilgi birikiminden faydalanma ve ülkemizde nitelikli istihdam yaratma vizyonu doğrultusunda küresel çapta deneyim kazanma imkanına kavuşacak. Ocak ayında faaliyetlerine başlayan Crytek […]

01.03.2013 | ulasufuk

Crytek İstanbul’un kahramanlarından biri olmak için bir ayda 1,000’den fazla aday iş başvurusunda bulundu.

Dünyanın önde gelen interaktif eğlence şirketlerinden Crytek, İstanbul takımını oluşturmak için işe alımlara başladı. Adaylar, Crytek’in dünya çapındaki sekiz stüdyosunun bilgi birikiminden faydalanma ve ülkemizde nitelikli istihdam yaratma vizyonu doğrultusunda küresel çapta deneyim kazanma imkanına kavuşacak.

Ocak ayında faaliyetlerine başlayan Crytek İstanbul, hem Türk hem de global operasyon birimleriyle çalışacak, Community Manager (Topluluk Yöneticisi), Build Engineer, IT Operations Technician (BI Operasyon Teknisyeni) pozisyonları başta olmak üzere, Warface oyunu ve GFACE platformu için geliştirme yapacak ve destek sağlayacak takımlarını oluşturmaya başladı. Bunun yanı sıra PR ve Pazarlama alanlarında da başvurular alınmaya başlandı.

Crytek İstanbul tarafından 10’un üzerinde farklı iş tanımında açılan pozisyonlara bir ayda 1,000’den fazla başvuru gelirken, önümüzdeki günlerde ilan sayısının artmasıyla başvuruların da katlanması bekleniyor. Bu pozisyonlar için değerlendirme süreci devam ediyor.

Crytek İstanbul iş ilanlarına yurtdışından yoğun ilgi

Gösterilen yoğun ilgiden memnuniyet duyduğunu dile getiren Crytek İstanbul Genel Müdürü Serhat Bekdemir, “Kısa bir süre önce duyurularına başladığımız iş ilanlarına sadece Türkiye’den değil dünyanın dört bir yanından başvurular geliyor. Bunu, Crytek’in marka değerinin yanı sıra ülkemizin artık çalışmak için tercih edilen küresel çapta bir merkez olmasına bağlıyoruz” dedi.

Yurtdışında yaşayan Türklerin de yoğun ilgi göstermesinin, tersine beyin göçüne önemli katkısı olacağını söyleyen Bekdemir, sözlerine şöyle devam etti: “Tüm bunlar bizim de ilk günden beri inandığımız, Türkiye’nin teknoloji geliştirme konusundaki potansiyelini göstermesi açısından olumlu. Bir yandan bu talebe cevap vermeye çalışırken, motivasyonu yüksek bir ekip oluşturmaya odaklanıyor ve takım kimyasına önem vererek iş arkadaşlarımızı belirliyoruz” dedi.

Crytek’in yurtdışındaki ofislerinde eğitim alacaklar

Crytek’in bilgi transferi vizyonuna paralel olarak, teknik pozisyonlarda istihdam edilecek adaylar, GFACE pozisyonları için Crytek’in Frankfurt’ta yer alan merkezinde, Warface için ise Kiev’de yer alan stüdyosunda yaklaşık bir aylık oryantasyon eğitimi alacaklar.

Yeni pozisyonlar için başvurular devam ediyor

Crytek İstanbul’da kariyer hedefleyen adaylar www.crytek.com/career/offers/overview/istanbul adresinden açık olan güncel pozisyonları takip edebilirler. İşe alım süreci için adaylar bu adreste yer alan formu doldurarak başvuruda bulunabilirler.

 

BASIN BÜLTENİ

crytekilan



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!