-->
BioShock Infinite’in “False Shepherd” Videosunu Bir de Türkçe Altyazılı İzleyin

BioShock Infinite, oyuncuları eski Amerikan Süvarisi, yeni kiralık asker Booker DeWitt rolüne sokuyor. Yanlış kişilere borçlanan ve hayatı tehlike altında olan DeWitt’in yaşamında temiz bir sayfa açmak için yalnızca tek bir şansı var. Mesih Rahip Comstock’un müritleri bu yalnız adamı hedefinden uzak tutmak için ellerinden geleni yapacaklar. Ama Booker sahip olduğu silahları ve Vigor yoluyla […]

15.03.2013 | ulasufuk

BioShock Infinite, oyuncuları eski Amerikan Süvarisi, yeni kiralık asker Booker DeWitt rolüne sokuyor. Yanlış kişilere borçlanan ve hayatı tehlike altında olan DeWitt’in yaşamında temiz bir sayfa açmak için yalnızca tek bir şansı var. Mesih Rahip Comstock’un müritleri bu yalnız adamı hedefinden uzak tutmak için ellerinden geleni yapacaklar. Ama Booker sahip olduğu silahları ve Vigor yoluyla kazandığı inanılmaz güçleri ile Columbia’nın Sky-Line hatlarına ölümü getirecek. Ve kurtarmak için orada olduğu kız belki de hayatta kalmak için ihtiyacı olan ortağı olacak.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!