-->
BioShock Infinite Satışa Sunuldu

Yılın en yüksek not ortalamasına sahip* oyunla göklere yolculuğa hazır olun 2K ve Irrational Games bugün Irrational Games’ten BioShock Infinite’in Windows PC, Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi için satışa sunulduğunu duyurdu. Büyük merakla beklenen birinci şahıs shooter oyunu eleştirmenlerden tam not almayı başardı ve Game Informer’dan […]

26.03.2013 | ulasufuk

Yılın en yüksek not ortalamasına sahip* oyunla göklere yolculuğa hazır olun

2K ve Irrational Games bugün Irrational Games’ten BioShock Infinite’in Windows PC, Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation 3 bilgisayar eğlence sistemi için satışa sunulduğunu duyurdu. Büyük merakla beklenen birinci şahıs shooter oyunu eleştirmenlerden tam not almayı başardı ve Game Informer’dan 10 üzerinden 10, Eurogamer’dan 10 üzerinden 10, USA Today’den 4 üzerinden 4 gibi kusursuz inceleme puanlarıyla yılın en yüksek not ortalamasına sahip* oyunu oldu.   

“İşte beklediğimiz gün geldi, çattı. Yeni BioShock oyunumuz artık bizim elimizden çıktı ve dünyanın dört bir yanındaki oyuncuların ellerine ulaşmaya başladı,” diyor Irrational Games Kreatif Direktörü ve kurucu ortağı Ken Levine. “Infinite’in gerçek bir BioShock deneyimi olduğuna inanıyoruz, ama aynı zamanda oyunumuzun hem orijinal oyunun hayranlarının, hem de seriyle yeni tanışacak oyuncuların büyük keyif alacakları yepyeni bir deneyim de sunacağını söyleyebilirim.”

“2K ve Irrational Games kendilerini oyunculara başka yerde bulamayacakları deneyimler sunmaya adamış iki firma,” diye ekliyor 2K başkanı Christoph Hartmann. “Irrational Games’in sular altındaki Rapture’dan Columbia’nın aydınlık gökyüzüne uzanan benzersiz vizyonunu dünyanın dört bir yanındaki oyunculara ulaştırıyor olmaktan büyük gurur duyuyoruz.”

BioShock Infinite oyuncuları eski Amerikan Süvarisi, yeni kiralık asker Booker DeWitt rolüne sokuyor. Yanlış kişilere borçlanan ve hayatı tehlike altında olan DeWitt’in hayatında temiz bir sayfa açmak için yalnızca tek bir şansı vardır. Çocukluğundan beri hapsedilmiş, uçan Columbia şehrinde kilitli tutulan gizemli kız Elizabeth’i kurtarmalıdır. Birbirlerine güvenmek zorunda olan Booker ve Elizabeth, cesaret gerektiren kaçışları sırasında aralarında çok güçlü bir bağ kuracaklar. Birlikte bulutlardaki zeplinlerde, yüksek hızlı Sky-Line hatlarında ve Columbia sokaklarında savaşırken silahlarını ve yeteneklerini kullanmayı öğrenecek, gök-şehrin tehlikelerine karşı hayatta kalmaya ve karanlık sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacaklar.

BioShock Infinite  çıkış videosu için; http://www.youtube.com/watch?v=TlE_5JF2FXc

*25 Mart 2013 itibariyle tüm platformlardaki Metacritic ortalama puanlarına göre

BioShock Infinite Hakkında

BioShock Infinite, Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için piyasada. BioShock Infinite hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://www.bioshockinfinite.com adresini ziyaret edin.

Ayrıca BioShock Infinite için:

BioShock Infinite Premium Edition versiyonu oyunu yaratan Irrational Games sanatçıları tarafından tasarlanan, büyük bir özenle hazırlanmış sınırlı üretim koleksiyon eşyaları da içeriyor. Ayrıca özel dijital içeriğe ve Bioshock Infinite’in kendine has çizim stilinin yapılış aşamalarına sahip olan bu versiyon gerçek BioShock hayranlarının kesinlikle kaçırmamaları gereken bir fırsat. Bu pakette ayrıca sert kapaklı çizim kitabı, 25mm boyundaki reçine döküm Handyman figürü, Murder of Crows anahtarlık, taş baskı poster, dijital soundtrack, özel ekipman paketi ve diğer dijital bonuslar da bulunuyor.

Gerçek Columbia vatanseverlerine çağrı: Gerçek BioShock koleksiyoncu ve hayranlarına özel olarak hazırlanmış, sınırlı üretim Ultimate Songbird Edition versiyonunda BioShock Infinite’i yaratan Irrational Games sanatçıları tarafından tasarlanmış özel hatıra eşyaları bulunuyor. Bu pakette ayrıca özel dijital içerik, sergilenmeye müsait özel kutu ve Columbia muhafızı Songbird’ün nefes kesici detaylara sahip özel bir heykeli bulunuyor.

BioShock Infinite Season Pass bünyesinde üç eklenti paketi mevcut olacak ve BioShock Infinite Season Pass’i satın alanlar ayrıca herhangi bir ek ücret ödemeden Early Bird Special Pack paketine de sahip olacaklar. Bu bonus pakette dört parça özel ekipman, bir Makineli Tüfek Hasar Geliştirmesi, bir Tabanca Hasar Geliştirmesi, her iki silah için altın kaplama ve oyuncuların taşıyabilecekleri Tuz miktarını yükselterek sağlıklarını, kalkan dayanıklılığını veya Vigor kullanma yeteneğini arttırabilmelerini sağlayan beş Infisuion şişesi bulunacak.

BioShock Infinite PEGI tarafından 18 ile derecelendirilmiştir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!