-->
Beyond: Two Souls’un Çıkış Tarihi Açıklandı (Video)

The Last of Us dışında Sony’nin en çok beklenen PS3 exclusive oyunu Beyond: Two Souls’un nihayet çıkış tarihi açıklandı. Quantic Dream, merakla beklenen oyun Beyond: Two Souls’un PS3 için 8 Ekim’de Kuzey Amerika’da çıkış yapacağını duyurdu. Heavy Rain geliştiricisi Quantic Dream tarafından geliştirilen Beyond: Two Souls’da, Ellen Page örnek alınarak modellenen ve ünlü aktris tarafından […]

03.03.2013 | ulasufuk

The Last of Us dışında Sony’nin en çok beklenen PS3 exclusive oyunu Beyond: Two Souls’un nihayet çıkış tarihi açıklandı.

Quantic Dream, merakla beklenen oyun Beyond: Two Souls’un PS3 için 8 Ekim’de Kuzey Amerika’da çıkış yapacağını duyurdu. Heavy Rain geliştiricisi Quantic Dream tarafından geliştirilen Beyond: Two Souls’da, Ellen Page örnek alınarak modellenen ve ünlü aktris tarafından seslendirilen Jodie Holmes isimli bir kızın hikayesi konu alınacak. Avrupa çıkışı ile ilgili detayların henüz gelmediği fakat muhtemelen Kuzey Amerika çıkış tarihinden birkaç gün sonra çıkacak oyun için bir de video yayınlandı.

Quantic Dream, Spiderman filminde Green Goblin’ı oynayan adam Willem Dafoe’un da oyunda olacağını açığa çıkartarak aktrisin canlandırdığı karakter için bu videoyu yayınladı. Yayınlanan video ve Beyond: Two Souls’un final kutu tasarımına aşağıdan bakabilirsiniz:

beyondtwo-souls



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!