-->
2K, Sid Meier’s Civilization V: Brave New World Genişleme Paketini Duyurdu

Civilization V’in ikinci büyük genişleme paketinde yeni oyun sistemleri, stratejiler, senaryolar ve daha fazlası bulunuyor 2K ve Firaxis Games bugün ödüllü Civilization V’in ikinci genişleme paketi Sid Meier’s Civilization® V: Brave New World’ün geliştirilmekte olduğunu ve yaz aylarında Windows PC ve AspyrMedia tarafından Mac® için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Sid Meier’s Civilization V: Brave New World […]

22.03.2013 | ulasufuk

Civilization V’in ikinci büyük genişleme paketinde yeni oyun sistemleri, stratejiler, senaryolar ve daha fazlası bulunuyor

2K ve Firaxis Games bugün ödüllü Civilization V’in ikinci genişleme paketi Sid Meier’s Civilization® V: Brave New World’ün geliştirilmekte olduğunu ve yaz aylarında Windows PC ve AspyrMedia tarafından Mac® için piyasaya sürüleceğini duyurdu. Sid Meier’s Civilization V: Brave New World Civilization V deneyimine büyük yenilikler getirerek oyunculara dünya hakimiyetine ulaşmaları için daha da çekici yollar sunacak.

Civilization V: Brave New World oyuncuların Civilization serisinde görmeyi beklediği yenilikçi genişleme paketleri geleneğini sürdürüyor,” diyor 2K’nın pazarlamadan sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Sarah Anderson. “Brave New World, aralarında Civilization IV: Beyond the Sword ve Civilization V: Gods & Kings gibi dev genişlemelerin de bulunduğu güçlü Civilization mirasını başarılı biçimde sürdürecek.”

Sid Meier’s Civilization V: Brave New World uluslararası ticaret ve kültür ve diplomasiye yoğunlaşan yapısı sayesinde oyuna yeni bir derinlik ve tekrarlanabilirlik getirecek. Oyuncular çeşitli zanaat alanlarına yayılmış Büyük İşler yaratarak, medeniyetleri için bir ideoloji seçerek ve yeni Dünya Kongresinde küresel çözümler teklif ederek dünyadaki nüfuzlarını arttırabilecekler. Oyuncular tarih çağları boyunca ilerlerken oyun dünyasındaki tüm medeniyetlerle ilişkilerini etkileyecek kritik kararlar verecekler.

Gods & Kings genişleme paketiyle birlikte Civilization V’e bir çok önemli yeni özellik ekledikten sonra yeni sistemler ve özelliklerle oynanışı daha da heyecan verici hale getirmenin yollarını araştırmaya devam ettik,” diyor Firaxis Games kreatif geliştirme direktörü Sid Meier. “Oyuncularımıza saatler sürecek yeni Civilization deneyimleri sunacak yepyeni bir genişleme paketi sunuyor olmaktan son derece büyük heyecan duyuyoruz.”

Paketteki önemli yenilikler şu şekilde:

Yeni Medeniyetler, Birimler ve Binalar: Oyunda her biri kendine has özelliklere, binalara ve Polonya’dan III. Casimir gibi yeni liderlere sahip dokuz yeni medeniyet bulunuyor.

Yeni Kültür Zaferi: Kültürünüzü dünyaya yayın ve diğer kültürleri hâkimiyet altına alın. Müzeler, Operalar ve Büyük Kütüphane gibi imparatorluluğunuzdaki önemli binalarda bulunan Büyük Sanatçılar, Yazarlar ve Müzisyenler ile başyapıtlar yaratın. Eski savaş alanları ve şehir harabelerini araştırmak için Arkeologlar kullanın ve paha biçilmez kültürel eserleri ortaya çıkarın. Kültür Zaferini elde etmek için diğer tüm medeniyetler üzerinde etkisini arttıran ilk medeniyet olun ve tüm dünyanın size gıpta ile bakmasını sağlayın.

Dünya Kongresi: Diplomasi etkisi daha da arttırılıyor ve artık şehir-devletler ile ittifaklar eskisinden çok daha önemli. Haydut devletlere karşı ticaret ambargoları uygulamak, kaynak kullanımını sınırlamak, Dünya Oyunları için evsahibi şehirleri seçmek ve nükleer silahların kullanımı gibi kritik konularda oylama yapacak yeni Dünya Kongresi sayesinde diplomasi ön plana çıkıyor. Oyunu değiştirecek kararlar, oy takası, ihanetler ve yeni Diplomatik Zafer imkanı ile oyun sonu eskisinden daha da dinamik olacak.

Uluslararası Ticaret Yolları: Şehirlerinizi kara ve deniz yoluyla uluslararası ticaret merkezleri haline getirin, büyük bir zenginliğe ve refah içinde bir halka kavuşun, bir yandan da dininizi, kültürel etkinizi ve biliminizi yayın. Ticaret yollarının sayısı ekonomik ve teknolojik ilerlemeler, yeni yapılan harikalar ve medeniyetinizin kendine özgü yetenekleri sayesinde artacak.Daha az getirisi ve daha güvenli bir rotası olan yakın bir şehire mi bağlanacak, yoksa daha çok getirisi ama daha fazla riski olan uzun bir rota mı seçeceksiniz? Belki de ticaret yollarını kendi içinizde tutacak, hayati önem taşıyan yiyecek ve ürünleri imparatorluğunuzun uzak köşelerine göndereceksiniz.

Yeni Harikalar: Parthenon, Broadway, Uffizi gibi sekiz yeni Harika.

Yeni Oyun Senaryoları: “War Between States” senaryosunda Birlik veya Konfederasyon taraflarından birini seçecek, başkentler Richmond ve Washington arasında kalan Doğu’daki savaş cephelerindeki gelişmelere odaklanarak Amerikan İç Savaşı’nı yaşayacaksınız. “Scramble for Africa” senaryosunda ise dünyanın büyük koloni güçleri Kara Kıta’yı keşfetmek ve sınırlarını genişletmek için yarışa giriyorlar. Afrika’nın kalbindeki doğal hazineleri ortaya çıkaracak ve her oynayışınızdaki dinamik biçimde yaratılan bir kıta ile karşı karşıya kalacaksınız.

Sid Meier’s Civilization V: Brave New World yaz aylarında Windows PC ve Mac için piyasada olacak.

2K, Take-Two Interactive Software, Inc.’in (NASDAQ: TTWO) yayın markasıdır.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!