-->
Xbox 360 Gears of War Judgment 1 Mart’ta Ön Sipariş Fırsatıyla Geliyor!

Gears of War Judgment, dünyada bugüne kadar 19 milyon adedin üzerinde satan serinin, en zorlu ve destansı hikayesiyle geliyor. Yeni Gears of War Judgment oyununda hikaye, tarihsel olarak başa dönerek Kıyamet Günü’nün (Emergence Day) hemen sonrasından başlıyor. Bu sayede Gears of War evreninde, en zorlu ve rekabetçi multiplayer modlarda rakiplerle kıyasıya mücadele etmenizi sağlayacak. Daha […]

28.02.2013 | ulasufuk

Gears of War Judgment, dünyada bugüne kadar 19 milyon adedin üzerinde satan serinin, en zorlu ve destansı hikayesiyle geliyor. Yeni Gears of War Judgment oyununda hikaye, tarihsel olarak başa dönerek Kıyamet Günü’nün (Emergence Day) hemen sonrasından başlıyor. Bu sayede Gears of War evreninde, en zorlu ve rekabetçi multiplayer modlarda rakiplerle kıyasıya mücadele etmenizi sağlayacak.

Daha Hızlı ve Heyecan Dolu Bir Hikaye

Gears of War üçlemesindeki hikayenin başına dönen Gears of War Judgment’ın öyküsü, Damon Baird ve Augustus liderliğindeki “Kilo” birliği etrafında dönüyor. Birliğe yeni katılan Sofia Hendricks ve Garron Paduk’la birlikte, Kilo Ekibi Halvo, şehrini yeni ve çok güçlü bir düşmandan kurtarmaya çalışıyor.

Xbox LIVE üzerinden 4 kişiyle birlikte co-op modunda oynama imkanı sunan Gears of War Judgment’ta, Sera gezegenini Locust’un güçlü tehditlerinden korumaya çalışacaksınız. Zengin oyun derinliği ile tüm zamanların en destansı hikayesi sizleri bekliyor. Hikaye boyunca ortaya çıkarabileceğiniz gizli görev ve bilgilerle, Gears of War Judgment’ta çok daha zorlu ve rekabetçi oyun deneyimiyle karşılaşacaksınız.

Gears efsanesindeki standart mücadelelere ilave olarak Gears of War Judgment’ta pek çok yeni ve hızlı aksiyon içeren mücadeleye şahit olacaksınız. Gears of War Judgment hikaye ve multiplayer modlarında S3 adıyla yepyeni sistem kullanıyor. Bu sayede; her bir mücadelede düşmanın tipi, yeri ve zamanlaması farklı bir şekilde karşınıza çıkıyor.

Heyecan Dolu Yeni Multiplayer Deneyimi

Gears of War Judgment’ta yepyeni multiplayer deneyimler de oyun tutkunlarını bekliyor. Müthiş aksiyon temaları içeren OverRun da dahil olmak üzere, bu mod’larda Locust ve COG askerlerinin daha önce şahit olmadığınız kapışmalarına şahit olacaksınız.

Ön Sipariş Fırsatı D&R Mağazalarında

1-21 Mart tarihlerinde sadece D&R mağazalarında bulabileceğiniz Gears of War Judgment ön sipariş paketiyle, oyunun hayranları, ücretsiz tişörtlere, multiplayer modunda kullanabilecekleri Klasik Hammerburst silahına ve Marcus karakterine bir arada sahip olacaklar. Bu özel fırsat, sınırlı sayıda ve sadece D&R mağazalarında satışa sunulacak.

Oyun meraklıları 21 Mart’a kadar satın alacakları özel paketle birlikte Gears of War Judgment oyununu 22 Mart’tan itibaren yine D&R mağazalarından teslim alabilecekler. Üstelik 22 Mart’ta satışa çıkacak oyunun içerisinde ilk Gears of War oyununu Xbox LIVE üzerinden ücretsiz indirebilecekleri kod da yer alacak.

Epic Games ve People Can Fly tarafından XBOX 360 için özel olarak geliştirilen “Gears of War: Judgment”, yeni karakterler, silahlar ve düşmanlar ile yeni çoklu oyuncu deneyimlerini içeren sürükleyici bir oyun deneyimi sunuyor.

“Gears of War” serisi, XBOX tarihinin en popüler ürünlerinden biri olarak tüm dünyada 19 milyonun üzerinde bir satış rakamına ulaştı. New York Times’ın -çok satanlar listesine giren- kitapları da bulunan oyunun, koleksiyon ürünlerini, çizgi romanları, oyuncaklar ve daha birçok yan ürünü de oyunun hayranları tarafından ilgi görüyor.

“Gears of War: Judgment” ve “Gears of War” ürünleri hakkında daha fazla bilgi almak için http://gearsofwar.XBOX.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

3D Boxshot Wizard LHS v0.9



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.