-->
World of Warplanes’e Önemli Bir Güncelleme Geldi

Hava savaşı MMO’su, yeni bir uçuş modeli ve gelişmiş kontrollere kavuştu Ödüllü video oyun geliştirici ve yayıncısı Wargaming, kapalı beta testleri devam eden World of Warplanes’in Amerika ve Rusya’da tamamen revize edilmiş uçuş modeli ve geliştirilmiş fare kontrollerine kavuştuğu yeni güncellemeyi duyurdu. Avrupa oyuncuları bu güncellemeyi 20 Şubat’ta indirebilecek. Yeni uçuş modeli hava savaşlarına daha […]

19.02.2013 | ulasufuk

Hava savaşı MMO’su, yeni bir uçuş modeli ve gelişmiş kontrollere kavuştu

Ödüllü video oyun geliştirici ve yayıncısı Wargaming, kapalı beta testleri devam eden World of Warplanes’in Amerika ve Rusya’da tamamen revize edilmiş uçuş modeli ve geliştirilmiş fare kontrollerine kavuştuğu yeni güncellemeyi duyurdu. Avrupa oyuncuları bu güncellemeyi 20 Şubat’ta indirebilecek. Yeni uçuş modeli hava savaşlarına daha çok heyecan katarken, oynanışa da dinamizm getiriyor. Bu güncelleme aynı zamanda, oyuncuların pilotluktan ziyade teknik konudaki ustalıklarını göstermelerine yardım edecek.

Kısa bir süre önce Japon savaş uçaklarına kavuşan hava savaşı MMO’su World of Warplanes, yeni uçuş modeli ve gelişmiş fare kontrolleriyle pilotlara, uçuşun esaslarını kolayca kavramalarını ve heyecan dolu hava savaşlarına daha çok zaman ayırmalarını sağlayacak.

Güncelleme hakkında World of Warplanes yapımcısı Anton Sitnikau, “Uçuş modelinin tamamen kusursuz olmasından emin olmamız tam altı ayımızı aldı ve şu anki sonuçtan son derece memnunuz. Artık uçak kontrollerinin ergonomisi ile konforu en üst düzeyde, taktiksel düşünme ve beceriler de son derece ön planda” dedi.

Yeni uçuş modeliyle fare kontrollerine ek olarak gelen ve hayli geliştirilen grafikler de bu yoğun çatışmaya inanılmaz gerçekçilik sağlayacak.

Güncelleme hakkında detaylı bilgi için World of Warplanes Video Geliştirici Günlükleri’ne göz atabilirsiniz.

World of Warplanes Hakkında                                                       

World of Warplanes, askeri havacılığın altın çağında geçen bir hava saldırı MMO’sudur. Oyuncuları asla bitmeyen hava çatışmalarının ortasına atan oyun, 1930’lardaki çift kanatlı uçaklardan Kore Savaşı’nda kullanılan jet avcı uçaklarına kadar pek çok farklı uçak modeli ve farklı savaş dönemi sunarak oyuncuya tam bir pilotluk deneyimi sağlıyor.

Oyuncular hafif ve çevik savaş uçakları ile “it dalaşı” yapmayı tercih edebilecekleri gibi, ağır savaş uçaklarını da yer hedeflerini yok etmek için kullanabiliyorlar. Her savaş uçağı değişik tiplerde silah ve cephaneyi bünyesinde barındırırken, motor ve hayati önem taşıyan diğer bölümleri de savaş esnasında mücadelenin seyrini değiştirecek çok etkili özellikler taşıyor. Yüksek kaliteli grafikler oyuncuları daha önce hiç yaşamadıkları heyecana sürüklerken 30 kişilik “it dalaşı” modları olduça gerçekçi bir savaş tecrübesi sunuyor.

Test Pilotu olmak için sıraya geçin: http://worldofwarplanes.com/

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!