-->
Wargaming, Gas Powered Games’i Bünyesine Kattı

Deneyimli geliştirici Chris Taylor ve ekibi, Wargaming ailesine katıldı Dünyanın önde gelen MMO geliştiricisi ve yayıncısı Wargaming, hafızalardan silinmeyen ve çok sevilen Dungeon Siege, Supreme Commander ve Demigod gibi oyunların yapımcısı Seattle merkezli Gas Powered Games’in satın alımı konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı. Bu anlaşmayla Wargaming, Gas Powered Games’i tamamen satın alarak şirketin hem kurucusu hem […]

14.02.2013 | ulasufuk

Deneyimli geliştirici Chris Taylor ve ekibi, Wargaming ailesine katıldı

Dünyanın önde gelen MMO geliştiricisi ve yayıncısı Wargaming, hafızalardan silinmeyen ve çok sevilen Dungeon Siege, Supreme Commander ve Demigod gibi oyunların yapımcısı Seattle merkezli Gas Powered Games’in satın alımı konusunda anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Bu anlaşmayla Wargaming, Gas Powered Games’i tamamen satın alarak şirketin hem kurucusu hem de CEO’su olan Chris Taylor’la birlikte çok sayıda deneyimli oyun geliştiricisini de kadrosuna katacak. Gas Powered Games’in yanı sıra yakın zamanda açıklanan Şikago merkezli Day 1 Studios’un ve MMO aracı yazılım geliştiricisi Big World Pty Ltd.’nin de satın alınması, Wargaming’in birden çok platformda ilerlemesine katkı sağlayacak.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi, konu hakkında şu açıklamalarda bulundu: “Gas Powered Games’in geçmişi ve oyun geliştirme konusunda sahip olduğu birikim, Chris ve şirketinin Wargaming’e ne denli değerli katkılar sunacağının bir göstergesi. Gas Powered Games, sürükleyici AAA oyun deneyimleri yaratma konusundaki başarısını uzun zaman önce kanıtladı. Bu nedenle birlikte çalışmaya başlamak için sabırsızlanıyorum.”

Gas Powered CEO’su Chris Taylor da şu sözleri ekledi: “Wargaming son yıllarda inanılmaz bir büyüme hızı yakaladı. Dünyanın en hızlı büyüyen oyun firmalarından biri konumundaki Wargaming’e katılmak için sabırsızlanıyoruz. Deneyimimiz ve uzmanlığımızla, Wargaming’in küresel alanda yakaladığı başarıyı daha da ileri taşıyacağımızdan eminim.”

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!