-->
Türk Yapımı Sosyal Oyun Bubblepirates, Rusça Versiyonda Rekora Koşuyor

Sosyal oyun Bubble Pirates’ın ünü sınırları aştı Rusça Bubble Pirates 10 günde 400 bin kişi tarafından oynandı Türkiye’nin önde gelen oyun stüdyolarından ArcadeMonk tarafından geliştirilen sosyal oyun Bubble Pirates, yeni eklenen Rusça dil seçeneği ile Facebook dışındaki sosyal platformlarda da oyuncularla buluşuyor. İlk aşamada Odnoklassniki adlı sosyal platforma yüklenen Bubble Pirates’ın Rusça versiyonu, 10 gün […]

18.02.2013 | ulasufuk

Sosyal oyun Bubble Pirates’ın ünü sınırları aştı

Rusça Bubble Pirates 10 günde 400 bin kişi tarafından oynandı

Türkiye’nin önde gelen oyun stüdyolarından ArcadeMonk tarafından geliştirilen sosyal oyun Bubble Pirates, yeni eklenen Rusça dil seçeneği ile Facebook dışındaki sosyal platformlarda da oyuncularla buluşuyor. İlk aşamada Odnoklassniki adlı sosyal platforma yüklenen Bubble Pirates’ın Rusça versiyonu, 10 gün içinde 400 binden fazla tekil oyuncuya ulaşmayı başardı. 2012’nin Ağustos ayından bu yana Bubble Pirates oynayanların sayısı ise 2 milyonu geçti.

Türk oyun stüdyosu ArcadeMonk tarafından geliştirilen sosyal oyun Bubble Pirates, yeni eklenen Rusça dil seçeneği ile Facebook’un ardından farklı sosyal platformlarda da oyuncularla buluşuyor.

İlk aşamada Odnoklassniki adlı sosyal platforma yüklenen Bubble Pirates’ın Rusça versiyonu, 10 gün içinde 400 binden fazla tekil oyuncuya ulaşmayı başardı. Günde ortalama 100 bin oyuncu tarafından oynanan Rusça versiyonu tercih edenlerin yaklaşık yüzde 80’i kadın oyuncular olurken, oyuncu kitlesinin büyük çoğunluğunu Rusya ve Ukrayna’da yaşayanlar oluşturuyor.

Rusça Bubble Pirates, çok yakında Vkontakte ve My World gibi iki önemli Rusça sosyal platformda daha yer alacak. Rusçanın yanı sıra Türkçe, İngilizce ve Arapça olarak Facebook üzerinden de oynanabilen Bubble Pirates, renkli ve eğlenceli yapısı ile bugüne dek 2 milyondan fazla kişi tarafından oynanarak en sevilen sosyal oyunlardan biri olmayı başardı.

Oyuncuların hem arkadaşları hem de tüm dünyadan diğer oyuncular ile rekabet edebildikleri Bubble Pirates’a facebook.com/BubblePirates adresinden ulaşılabiliyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz