-->
“The 7 Wonders of Crysis 3” Video Serisinin Son Bölümü

Crytek ve EA, Crysis 3 için başlattığı “The 7 Wonders of Crysis 3” isimli video serisinin final bölümü olan “End of Days”i yayınladı. Crytek ve EA’nın işbirliğiyle CryEngine 3 oyun motoru ile oluşturulan The 7 Wonders of Crysis 3 video serisinin yönetmenliğini Dead Presidents, From Hell ve Book of Eli filmlerinden tanınan Albert Hughes üstleniyor. PC, Xbox 360 ve PS3 için 22 Şubat’ta çıkış yapacak oyunun The 7 Wonders of […]

14.02.2013 | ulasufuk

Crytek ve EA, Crysis 3 için başlattığı “The 7 Wonders of Crysis 3” isimli video serisinin final bölümü olan “End of Days”i yayınladı.

Crytek ve EA’nın işbirliğiyle CryEngine 3 oyun motoru ile oluşturulan The 7 Wonders of Crysis 3 video serisinin yönetmenliğini Dead Presidents, From Hell ve Book of Eli filmlerinden tanınan Albert Hughes üstleniyor.

PC, Xbox 360 ve PS3 için 22 Şubat’ta çıkış yapacak oyunun The 7 Wonders of Crysis 3 video serisinin son bölümünü aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!