-->
Temple Run 2, 13 Günde 50 Milyon Kez İndirildi

Imangi Studios, ilk gününde 6 milyon kez, 4 gün içinde de 20 milyondan fazla kez indirilen Temple Run 2 için yeni istatistikleri paylaştı. İlk olarak 16 Ocak’ta iOS’a gelen ve 24 Ocak’ta da Android ve Kindle cihazlarında da başlatılmasıyla artan indirmeler neticesinde oyun 13 gün içinde 50 milyondan fazla kez indirildi. Imangi, orijinal Temple Run’ın ise toplam […]

01.02.2013 | ulasufuk

Imangi Studios, ilk gününde 6 milyon kez, 4 gün içinde de 20 milyondan fazla kez indirilen Temple Run 2 için yeni istatistikleri paylaştı.

İlk olarak 16 Ocak’ta iOS’a gelen ve 24 Ocak’ta da Android ve Kindle cihazlarında da başlatılmasıyla artan indirmeler neticesinde oyun 13 gün içinde 50 milyondan fazla kez indirildi. Imangi, orijinal Temple Run’ın ise toplam 170 milyon kez indirildiğini de belirtti.



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.