-->
Söylenti: PlayStation 4 Kontrolleri Ortaya Çıktı (Görsel)

Geçtiğimiz gün Playstation 4 kontrolleri ile ilgili bir takım bilgiler gün yüzüne çıkmış, kaynaktan gelen bilgilere göre PlayStation 4 kontrollerinin dokunmatik yüzeye sahip olacağı belirtilmişti. Start ve Select tuşlarının yerini alan bu dokunmatik yüzeyin yanı sıra, yeni kontrollerde Share tuşunun da olmayacağı bilgileri ortaya çıkmıştı. PlayStation 4 ile ilgili söylentilerin net cevabı için gözler 20 Şubat […]

15.02.2013 | ulasufuk

Geçtiğimiz gün Playstation 4 kontrolleri ile ilgili bir takım bilgiler gün yüzüne çıkmış, kaynaktan gelen bilgilere göre PlayStation 4 kontrollerinin dokunmatik yüzeye sahip olacağı belirtilmişti.

Start ve Select tuşlarının yerini alan bu dokunmatik yüzeyin yanı sıra, yeni kontrollerde Share tuşunun da olmayacağı bilgileri ortaya çıkmıştı. PlayStation 4 ile ilgili söylentilerin net cevabı için gözler 20 Şubat Çarşamba günü New York’ta düzenlenecek PlayStation Meeting 2013’e çevrilmişken, Destructoid tarafından internette yeni bir görüntü paylaşıldı.

Destructoid, arka planda bir PlayStation 4 geliştirici kiti ile PlayStation 4 kontrolünün yer aldığı bir görüntü paylaşırken, yayınlanan görsele baktığımızda daha önce çıkan söylentilerde belirtildiği gibi Start ve Select tuşlarının olmadığını görüyoruz. Orta kısımda yer alan dokunmatik yüzeyde bu söylentileri doğrular cinsten. Dokunmatik ekranın hemen altında yer alan hoparlör ve kontrolün üstündeki mikrofon girişi de (veya benzer bir şey) dikkatleri çekerken, daha önce belirttiğimiz gibi PlayStation 4 duyurusu ile ilgili net cevabı Çarşamba günü alacağız.

İşte PlayStation 4 kontrolü olduğu söylenen görsel:

 

PS4-Controller1



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.