-->
Söylenti: Assassin Creed IV: Black Flag Sızdırıldı!

Bugün internete düşen bir ekran görüntüsü ve poster yeni Assassin’s Creed oyunu ile ilgili yeni ayrıntıları gün yüzüne çıkardı. Kotaku sitesinin yayınladığı postere baktığımızda yeni Assassin’s Creed oyununun isminin Assassin’s Creed IV: Black Flag olduğunu ve yeni suikastçimizi görme şansı elde ediyoruz. Belirtilene göre şu anda şimdiki nesil donanım üzerinde çalışılan, ama rapora göre, hem de […]

26.02.2013 | ulasufuk

Bugün internete düşen bir ekran görüntüsü ve poster yeni Assassin’s Creed oyunu ile ilgili yeni ayrıntıları gün yüzüne çıkardı.

Kotaku sitesinin yayınladığı postere baktığımızda yeni Assassin’s Creed oyununun isminin Assassin’s Creed IV: Black Flag olduğunu ve yeni suikastçimizi görme şansı elde ediyoruz. Belirtilene göre şu anda şimdiki nesil donanım üzerinde çalışılan, ama rapora göre, hem de gelecek nesil için planlanan oyunun yıldızı bu kez korsan suikastçi olacak.

Görsellerle birlikte yayınlanan bilgilere göre Assassin’s Creed IV: Black Flag’in yeni yıldızının ismi ise Assassin’s Creed III’ten Haytham Kenway’in babası olan Edward Kenway. Karayipler’in Jamaika, Küba ve Bahama adalarında geçeceği belirtilen yeni  Assassin’s Creed oyunu için net bilgileri Ubisoft’un yarın düzenleyeceği etkinlikte ortaya çıkaracağı tahmin ediliyor.

 

AC4BF-2



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!