-->
Skylanders Swap Force 2013 Oyuncak Fuarında Görücüye Çıkıyor

Oyuncaklara Hayat Veren” Yenilikçilerden Bir Yenilik Daha : Değiştirilebilirlik  250’den Fazla Benzersiz Kombinasyona Olanak Sağlayan Değiştirilebilir Alt ve Üst Yarılara Sahip 16 Yeni Karakter ile Skylanders ve “Yaşayan Oyuncaklar” Kategorisi Yeni Bir Seviyeye Ulaşıyor Gösterişli HD Grafikler Sinema Kalitesinde Görseller ve Hikaye Anlatımı Sunarak Oyuncuları Oyuna Daha Da Yaklaştırıyor  Oyuncaklara hayat verme fikri yalnızca bir […]

05.02.2013 | ulasufuk

Oyuncaklara Hayat Veren” Yenilikçilerden Bir Yenilik Daha : Değiştirilebilirlik 

250’den Fazla Benzersiz Kombinasyona Olanak Sağlayan Değiştirilebilir Alt ve Üst Yarılara Sahip 16 Yeni Karakter ile Skylanders ve “Yaşayan Oyuncaklar” Kategorisi Yeni Bir Seviyeye Ulaşıyor

Gösterişli HD Grafikler Sinema Kalitesinde Görseller ve Hikaye Anlatımı Sunarak Oyuncuları Oyuna Daha Da Yaklaştırıyor 

Oyuncaklara hayat verme fikri yalnızca bir yıl içinde Skylanders’ın tüm zamanların en sevilen ve en başarılı çocuk video oyunu serilerinden biri1 olmasını sağladı ve aile eğlencesinde yepyeni bir kategori yarattı. Bugün ise bir Activision Blizzard, Inc. (NASDAQ: ATVI) markası olan Activision Publishing, Inc., popüler serinin yeni halkası Skylanders SWAP Force’un 10-13 Şubat 2013 tarihleri arasında New York City’deki Javits Center’da düzenlenecek olan 2013 Oyuncak Fuarı’nda görücüye çıkacağını duyurdu.

SWAP Force serinin başarılı oynanış şeklini aynen korurken yepyeni bir mekaniği de beraberinde getiriyor: Değiştirilebilirlik özelliği sayesinde çocuklar oyuncaklarının üst ve alt yarılarını değiştirerek kendi karakterlerini yaratabilecekler. Oyun Portal Master’ların 16 SWAP Force karakteri ile 250’den fazla benzersiz kombinasyon yaratmalarına imkan sağlayacak. Çocuklar karakterlerinin güçlerini ve karakterlerini karıştırabilecek ve yeni karakterlerine oyunda hayat verebilecekler. Serinin hayranları Skylanders SWAP Force’u hem Skylanders Spyro’s Adventure®, hem de Skylanders GiantsTM karakterleriyle oynayabilecek ve yeni zıplama yeteneğini de kullanabilecekler.

“Skylanders ile yalnızca sevilen yeni bir seri yaratmakla kalmadık, fiziksel oyuncaklar dünyası ile video oyunlarını daha önce görülmemiş biçimde birleştirerek tamamen yeni bir kategorinin doğmasını sağladık. Şimdiyse Skylanders SWAP Force ile türü daha da ileriye taşıyor ve kişiselleştirebilirlik ekliyoruz,” diyor Activision Publishing, Inc. CEO’su Eric Hirshberg. “Çocukların kendi karakterlerini yaratabilmelerini, sonra da bu benzersiz kombinasyonları sanal dünyada canlandırabilmelerini sağlamak en az oyuncaklara hayat verme konsepti kadar büyük bir yenilik.”

Skylanders SWAP Force’ta Portal Master’lar Skylands’teki sihri yenilemek için her asırda bir kez patlayan mistik bir yanardağa ev sahipliği yapan, gizemli Cloudbreak Adalarında yepyeni bir maceraya atılacaklar. Bir grup cesur Skylander destansı bir savaşın tam ortasındayken yanardağ patlar ve kahramanlar parçalara ayrılarak dünyaya geri düşer. Ama yanardağın sihri bu kahramanlara yepyeni bir de güç kazandırır: alt ve üst yarılarını değiştirme gücüne sahip olan bu kahramanlar SWAP Force ismini alırlar. Bu esnada Kaos da yeni bir kötülük planı ile geri dönmüştür. Şimdi dünyanın dört bir yanındaki Portal Master’lar SWAP Force’u ister orijinal halleriyle, ister yeni kombinasyonlarla bir araya getirecek ve Skylands’i kurtarmak için Cloudbreak’e gönderecekler.

Skylanders SWAP Force 16 yeni SWAP Force karakterine ek olarak, 32 temel Skylanders karakteri (16 tamamen yeni Skylanders karakteri ve önceki oyunlardaki 16 favori karakterin yeni versiyonları) ve sekiz yeni LightCore™ karakteri içerecek.  Skylanders SWAP Force ayrıca oyunun ayrıntılı karakterlerine ve zengin ortamlarına hayat verecek HD grafiklere sahip olacak ve oyunculara oyuna daha da yakınlaştıracak.

Skylanders Giants’ın 2012 Tatil Döneminin En İyi Oyuncakları listemize girmiş olmasının iyi bir sebebi vardı – serinin devrim yaratan oyun tarzını daha da geliştirmiş ve inanılmaz perakende satış rakamlarına ulaşmıştı. Activision’ın oyuncaklara hayat verme konseptinin orijinalliği bizi etkilemeye devam ediyor,” diyor Toys”R”Us, Inc. CEO ve Başkanı Jerry Storch. “Çocukların oyuncaklarını gerçek dünyada diledikleri gibi kişiselleştirebilmelerini ve bunları Skylanders SWAP Force oyununa gönderebilmelerini sağlamak serinin çıtasını daha da yükseğe çıkaracak.”

 

BASIN BÜLTENİ

 

General_Skylanders Swap Force_Magna Charge



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!