-->
Sevdiğiniz EA Oyunlarında %45’e Varan İndirim Var

Need for Speed Most Wanted ve Medal of Honor Warfighter’a Büyük İndirim Türkiye’nin en büyük oyun dağıtıcısı Aral’dan en sevilen iki EA oyununa, oyun severleri mutlu edecek indirim geliyor. 28 Şubat itibariyle tüm satış noktalarından Need for Speed Most Wanted ve Medal of Honor Warfighter’ı indirimli yeni fiyatlarıyla satın alabilirsiniz. Spike TV’nin düzenlediği Video Game […]

28.02.2013 | ulasufuk

Need for Speed Most Wanted ve Medal of Honor Warfighter’a Büyük İndirim

Türkiye’nin en büyük oyun dağıtıcısı Aral’dan en sevilen iki EA oyununa, oyun severleri mutlu edecek indirim geliyor. 28 Şubat itibariyle tüm satış noktalarından Need for Speed Most Wanted ve Medal of Honor Warfighter’ı indirimli yeni fiyatlarıyla satın alabilirsiniz.

Spike TV’nin düzenlediği Video Game Awards’ta en iyi yarış seçilen Need for Speed Most Wanted’ın açık dünyasında sorun çıkartmak için sabırsızlanıyorsanız ya da ödüllü Medal of Honor serisinin, gerçek askeri savaş tecrübesini sunacak olan son oyunu Medal of Honor Warfighter ile terörü avlamak istiyorsanız, işte size kaçırılmayacak fırsat!

28 Şubat Perşembe gününden itibaren Need for Speed Most Wanted ve Medal of Honor Warfighter’ın PC, PS3 ve XBOX 360 formatlarında geçerli olacak bu büyük indirimden faydalanın ve sevdiğiniz oyunları koleksiyonunuza ekleme fırsatını yakalayın.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!