-->
Sabırsızlıkla Beklenen “Crysis 3”, Dünyayla Aynı Anda ve Yüzde 100 Türkçe Olarak Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyaca ünlü oyunları en uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle oyunseverlere sunuyor. Playstore şimdi de Crytek tarafından hazırlanan ve yüzde 100 Türkçe olarak sunulan “Crysis 3” oyununu dünya ile aynı anda oyunseverlerle buluşturuyor. TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, sabırsızlıkla beklenen bir oyunu daha Türk oyunseverlerle buluşturuyor. […]

23.02.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyaca ünlü oyunları en uygun fiyat ve ödeme seçenekleriyle oyunseverlere sunuyor. Playstore şimdi de Crytek tarafından hazırlanan ve yüzde 100 Türkçe olarak sunulan “Crysis 3” oyununu dünya ile aynı anda oyunseverlerle buluşturuyor.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, sabırsızlıkla beklenen bir oyunu daha Türk oyunseverlerle buluşturuyor. Ödüllü geliştirici Crytek tarafından hazırlanan ve yüzde 100 Türkçe olarak sunulan “Crysis 3” oyunu dünya ile aynı anda Playstore’da yerini aldı. Playstore, “Crysis 3” oyunu için uygun ödeme koşulları ve taksit seçeneği de sunuyor. TTNET’li oyunseverler bu muhteşem oyuna TTNET faturasına yansıtarak, aylık 8 TL’den başlayan taksitlerle 96 TL’ye sahip olabiliyorlar.

Crytek’in son gözdesi CryEngine 3 ile hazırlanan oyun “Crysis” hayranlarına, harika grafikler eşliğinde muhteşem bir macera vaat ediyor.

Detaylı bilgi için: http://www.playstore.com/#!/oyun/crysis-3

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

Crysis 3 Light Box



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!