-->
Irrational Games, BioShock Infinite Season Pass Avantajlarını Duyurdu

İki tane fiyatına üç yeni eklenti paketine sahip olun ve oyun bonuslarıyla dolu Early Bird Special Pack paketini kazanın 2K Games ve Irrational Games bugün BioShock® Infinite için indirilebilir içeriklerin yapımına başlandığını duyurdu ve BioShock Infinite Season Pass* ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Geliştirilmekte olan üç yeni eklenti paketi oyuna saatler sürecek yeni içerik ekleyecek ve […]

21.02.2013 | ulasufuk

İki tane fiyatına üç yeni eklenti paketine sahip olun ve oyun bonuslarıyla dolu Early Bird Special Pack paketini kazanın

2K Games ve Irrational Games bugün BioShock® Infinite için indirilebilir içeriklerin yapımına başlandığını duyurdu ve BioShock Infinite Season Pass* ile ilgili ayrıntıları açıkladı. Geliştirilmekte olan üç yeni eklenti paketi oyuna saatler sürecek yeni içerik ekleyecek ve oyuncuların gök-şehri Columbia’daki maceralarını yeni hikayeler, karakterler, yetenekler ve silahlarla devam ettirecek.

BioShock Infinite Season Pass oyunun planlanan çıkış tarihi olan 26 Mart 2013’te satışa sunulacak ve 55TL değerindeki ek içeriği 35 TL (PlayStation®Network, Windows® PC) veya 1,600 Microsoft Puanı (Xbox LIVE® online eğlence ağı) karşılığında sunarak %30’dan fazla tasarruf etmenizi sağlayacak. Season Pass bünyesinde üç eklenti paketi de mevcut olacak ve bugünden itibaren www.preordernow.com adresinden veya katılımcı mağazalardan ön sipariş verilebilecek **.

BioShock Infinite Season Pass’i satın alanlar ayrıca herhangi bir ek ücret ödemeden Early Bird Special Pack paketine de sahip olacaklar. Bu bonus pakette dört parça özel ekipman, bir Makineli Tüfek Hasar Geliştirmesi, bir Tabanca Hasar Geliştirmesi, her iki silah için altın kaplama ve oyuncuların taşıyabilecekleri Tuz miktarını yükselterek sağlıklarını, kalkan dayanıklılığını veya Vigor kullanma yeteneğini arttırabilmelerini sağlayan beş Infisuion şişesi bulunacak.

Ayrıca BioShock Infinite ön siparişi veren oyuncular Industrial Revolution Pack paketine ücretsiz olarak sahip olacaklar. Bu pakette savaş yeteneklerini geliştiren üç özel ekipmana özel erişim, oyun içi para birimine $500 bonus, beş maymuncuk ve Columbia’nın hikayelerini açarak oyuncuların Facebook üzerinden Vox Populi veya Founders gruplarına sadakatlerini sunabilecekleri Industrial Revolution bulmaca oyunu bulunuyor.

BioShock Infinite PEGI tarafından 18 ile derecelendirilmiştir. BioShock Infinite hakkında en son haber ve bilgiler için Facebook sayfasını beğenebilir veya Irrational Games’i Twitter adresinden takip edebilirsiniz.

*Xbox LIVE, PlayStation®Network veya Steam hesabı ve İnternet bağlantısı gerekir. Oynamak için BioShock Infinite gerekir.

**Xbox 360 için Microsoft Puanı alabilir ve Xbox 360 için Xbox LIVE Marketplace üzerinden harcayabilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

SeasonPassDigital01_pegi



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!