-->
Injustice Dövüş Arenası 3.hafta Katılımcıları Açıklandı!

Geçtiğimiz haftalarda Batman vs Bane ve Wonder Woman vs Harley Quinn karşılaşmaları ile başlangıç yapan “Sizce kim döver?” temalı Injustice Dövüş Arenası etkinliği 3. Haftasına girdi. Her hafta https://injustice.dccomics.com/ adresinden yapılan oylamalar ile takipçilerin kazananı belirlediği Injustice Dövüş Arenasının 3. Hafta katılımcıları belli oldu. Süper Dövüş 3 kategorisinde ilk maç okyanusun derinliklerindeki güçlere hükmeden Aquaman […]

19.02.2013 | ulasufuk

Geçtiğimiz haftalarda Batman vs Bane ve Wonder Woman vs Harley Quinn karşılaşmaları ile başlangıç yapan “Sizce kim döver?” temalı Injustice Dövüş Arenası etkinliği 3. Haftasına girdi.

Her hafta https://injustice.dccomics.com/ adresinden yapılan oylamalar ile takipçilerin kazananı belirlediği Injustice Dövüş Arenasının 3. Hafta katılımcıları belli oldu.

Süper Dövüş 3 kategorisinde ilk maç okyanusun derinliklerindeki güçlere hükmeden Aquaman ile teknolojik olarak donanımlı, yarı insan yarı robot Cyborg arasında geçecek. İkinci maçta ise galaksiler arası gezgin ve adalet savaşçısı Green Lantern’i, kaba gücü ile insanlığını kaybetmiş ölümsüz Solomon Grundy’e  karşı izleyeceğiz.

Maçların galibleri bu Cuma açıklanacak ve oyun içi dövüş videoları Youtube kanalında yayınlanacak.

Oy kullananların kayıt olduklarında Injustice Avatar eşyası ve ilk oylarını kullandıklarında heyecan verici bir indirilebilir içerik kazanacakları Injustice Dövüş Arenası’nı kaçırmayın. Oylarınızı kullanın, Facebook ve Twitter’da arkadaşlarınız ile paylaşın.

Oy kullanmak için: https://injustice.dccomics.com/ u ziyaret edin. Daha önceki karşılaşmalara ait videoları ve çizgiroman dünyasından uzman yorumlarını seyretmek için https://www.youtube.com/user/InjusticeGame  Youtube kanalını ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!