-->
GRID 2’nin Oynanış Fragmanı İle Yarışlara Yeniden Aşık Olacaksınız

Tam Uzunluktaki GRID 2 Oynanış Fragmanı Yeni Motorsporları Dünyasına Hayat Veriyor Codemasters® bugün tam uzunluktaki ilk GRID 2™ oynanış fragmanını www.youtube.com/gridgame adresinde yayınlayarak rekabete dayalı yeni motorsporları dünyasının sinematik bir tarz, etkileyici ortamlar ve birbirinden güzel arabalarla nasıl hayat bulduğunu gözler önüne seriyor. BAFTA ödüllü Race Driver: GRID™’in uzun zamandır beklenen devam oyunu GRID® 2™ […]

15.02.2013 | ulasufuk

Tam Uzunluktaki GRID 2 Oynanış Fragmanı Yeni Motorsporları Dünyasına Hayat Veriyor

Codemasters® bugün tam uzunluktaki ilk GRID 2™ oynanış fragmanını www.youtube.com/gridgame adresinde yayınlayarak rekabete dayalı yeni motorsporları dünyasının sinematik bir tarz, etkileyici ortamlar ve birbirinden güzel arabalarla nasıl hayat bulduğunu gözler önüne seriyor.

BAFTA ödüllü Race Driver: GRID™’in uzun zamandır beklenen devam oyunu GRID® 2™ Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PLAYSTATION®3 bilgisayar eğlence sistemi ve Windows PC için 31 Mayıs’ta piyasaya çıkacak.

Oynanış videosunda GRID 2’nin benzersiz yarış deneyiminden bir parça ve oyunun Paris, Barcelona, Şikago, Kaliforniya ve Red Bull Ring’in de aralarında bulunduğu birbirinden güzel mekanlarından seçmeler gösteriliyor. www.youtube.com/gridgame adresinde yer alan videoyu aşağıdan seyredebilirsiniz.

GRID 2’nin Yol Yarışı mekanları Kaliforniya Sahillerinde kafa kafaya yarışan BMW E30 M3 Sport Evolution, Ford Mustang Mach 1 ve Chevrolet Camaro Z28 RS SS 1970  ile gösteriliyor. Pist Yarışları ise Avusturya’nın Red Bull Ring’inde geçiyor ve tarihi piste yarışan Ariel Atom 3, BAC Mono ve KTM X-Bow R gösteriliyor.

Sokak Yarışlarının mekanı ise Paris; McLaren MP4-12C, Mercedes Benz SL 65 AMG ve Corvette Z06 Centennial Edition, Arc de Triumph’ta kıran kırana bir kapışmaya katılıyorlar. Alfa Romeo Giuletta ve Ford Focus ST gibi canavarlar Barcelona’da gece yarışı yaparken, Nissan Skyline GT-R R34 Nismo Z Tune, Pagani Huayra, Koenigsegg Agera R ve fazlası Şikago’da kapışırken görülüyor.

Ön sipariş veren oyuncular PlayStation Network, Xbox 360 için Xbox LIVE® ve Windows PC için indirebilecekleri ekstra içeriğe sahip olan GRID 2: Brands Hatch Edition’ı seçebilecekler. GRID 2: Brands Hatch Edition’da şunlar bulunuyor:

McLaren Yarış Paketi

Tek kişilik, çokluoyuncu ve online yarışlarda kullanabileceğiniz McLaren MP4-12C GT3 Special Edition arabasını kazanın. Ayrıca oyunu efsanevi Brands Hatch GP Pistinin etrafındaki iki rotayla büyütün.

İçerik

Tek kişilik, çokluoyuncu ve online yarışlarda kullanabileceğiniz Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT arabasını kazanın. Ayrıca GRID 2’nin çokluoyuncu araçlarında ve modifikasyon dükkanında indirimler ve RaceNet bonusu kazanın.

GRID 2 oyuncuları en hızlı, birinci ve ünlü olmaya davet ediyor. Kırk yıllık bir zamana yayılmış otomobil ikonları arasından elle seçilen isimlerin direksiyonuna geçecek oyuncular motor sporlarının yeni ve evrimleşen dünyasına adım atacaklar. Paris’ten Abu Dabi’ye, Şikago’dan güneşli Kaliforniya sahillerine kadar birbirinden güzel şehir caddeleri, lisanslı pistler ve sınırlarınızı zorlayacak dağ yolları şimdiye kadar gördüğünüz en heyecanlı ve canlı yarışlara ev sahipliği yapacak

GRID 2 ayrıca tamamen farklı ve kapsamlı içeriği ve kendine has ilerleme sistemi ile çokluoyuncu yarış deneyiminde de yeni standartlar belirleyecek. Detaylı kişiselleştirme seçenekleri ve oyuncuların yarışlarının, ödüllerinin ve rakiplerinin kaydını tutan, Codemasters Racing oyunlarının online topluluk portalı RaceNet* entregrasyonu GRID 2’nin yeni motor sporları dünyası ile tam etkileşim ve bağlantı sağlayacak.

En yeni haberleri direkt olarak almak için www.gridgame.com ve www.facebook.com/aralgame  ve www.twitter.com/aralgame adresinden takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!