-->
God of War: Ascension 6 Şubat’ta Ön Siparişe Açılıyor!

God of War: Ascension tutkunları için büyük gün Çarşamba! Sony, sadece PlayStation®3’e özel olarak geliştirilen God of War: Ascension™’ın Türkçe seslendirme ile geleceğini duyurmasından sonra Türkiye’deki oyuncuların yüzünü güldürecek ikinci büyük hamleyi yaptı. 2013’ün en sağlam oyunlarından biri olarak öne çıkan ödüllü oyun serisinin yeni bölümü, 6 Şubat Çarşamba günü itibariyle ön siparişe sunuluyor. Ön […]

05.02.2013 | ulasufuk

God of War: Ascension tutkunları için büyük gün Çarşamba!

Sony, sadece PlayStation®3’e özel olarak geliştirilen God of War: Ascension™’ın Türkçe seslendirme ile geleceğini duyurmasından sonra Türkiye’deki oyuncuların yüzünü güldürecek ikinci büyük hamleyi yaptı. 2013’ün en sağlam oyunlarından biri olarak öne çıkan ödüllü oyun serisinin yeni bölümü, 6 Şubat Çarşamba günü itibariyle ön siparişe sunuluyor. Ön sipariş verenler, aynı zamanda, Sony’nin lansmana özel fiyatı olan 119 TL’ye oyuna sahip olacak. 

Sony, sadece PlayStation®3 (PS3™) için piyasaya sürülecek olan tüm dünyada milyonlarca adet satan God of War® oyun serisinin en son bölümü God of War: Ascension™’ın 15 Mart 2013’te Türkiye’de ve Türkçe olacağını duyurmuştu. Sony’nin Türkiye’deki oyunculara yeni müjdesi ise efsane serinin yeni oyununu, 6 Şubat 2013 Çarşamba günü itibariyle oyunun lansman fiyatı olan 119 TL’den D&R, Sony Center, Teknosa, ElectroWorld, Darty ve Overgame mağazalarında ön satışa sunacak olması.

Mağazalarda oyuna özel DVD kutuları ve kodlar sizi bekliyor

God of War: Ascension™ ön sipariş mekanizmasında 6 Şubat’tan 10 Mart’a kadar ilgili mağazalarda oyunun DVD kutuları sergilenecek. Ürünü satın almak isteyenler, 119 TL olan oyunun lansman fiyatını ödeyerek ön sipariş DVD kutusunu satın alacak. DVD kutusunun içerisinden bir broşür çıkacak ve içinde 12 haneli bir kod bulunacak. Bu kodu PSN sistemi üzerinden girerek, sadece ön siparişten ürünü satın alanlara özel “Multiplayer” oyun modundaki Perseus, Orion, Achilles ve Odysseus gibi hediye karakterlere sahip olacak.

Multiplayer karakter şifresini 15 Mart’a kadar aktif hale getirmeyi unutmayın

God of War: Ascension™’ı ön sipariş ile satın alanların, kutunun içerisindeki broşürde yer alan Multiplayer karakter şifresini, oyunun resmi çıkış tarihi olan 15 Mart tarihine kadar PSN üzerinden girmesi ve aktif hale getirmesi gerekiyor. Ön sipariş kodu, fatura ve fiş ibrazı yapılmaksızın hiçbir şekilde asıl oyun temin edilemiyor. Ambalajı açılmış ürünlerde iade ve değiştirme de yapılamıyor. Oyunu yarın itibariyle ön siparişle satın alanlar, asıl oyunun çıkış tarihi geldiğinde, fatura ve fiş ibrazından sonra bir adet oyunu ücretsiz olarak alabiliyor.

Daha fazla bilgi için www.GodofWar.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!