-->
En İyi 10 Ps3 Exclusive Oyunu

2-Uncharted 2 : Among Thieves Sanırım sadece Nathan Drake desek yeterli olur. Oyun dünyasında en karizmatik kahramanlar sıralaması yapılsa Nathan en üst sıralarda yer alır.     İlk oyunun elde ettiği başarının ardından beklentilerin oldukça yükselmesine rağmen Naughty Dog firması oyun severlere öyle bir devam oyunu sundu ki taraflı tarafsız herkes Uncharted 2 ‘nin başarısını […]

06.02.2013 | ulasufuk


2-Uncharted 2 : Among Thieves

Sanırım sadece Nathan Drake desek yeterli olur. Oyun dünyasında en karizmatik kahramanlar sıralaması yapılsa Nathan en üst sıralarda yer alır.

 

 

İlk oyunun elde ettiği başarının ardından beklentilerin oldukça yükselmesine rağmen Naughty Dog firması oyun severlere öyle bir devam oyunu sundu ki taraflı tarafsız herkes Uncharted 2 ‘nin başarısını konuşur oldu. Playstation 3’ün tüm sınırlarını zorlayan grafikleri, karizmatik Nathan karakteri, muhteşem macera hissi ile Uncharted 2: Among Thieves tüm zamanların en iyileri listesinde 2. Sırayı alıyor.

 

Geldik listemizin ilk sırasındaki ismi açıklamaya. Emin olun bu kadar mükemmel başyapıtların arasından tercih yapmak o kadar zorladı ki bizleri. Bütün oyunlar bir dönem kalplerde yer etmiş, bizi bizden alan, saatlerce ekran başına kilitleyen etkilere sahip. Ama öyle bir isim var ki yeri apayrı. Neyse daha fazla sabırsızlandırmadan sadete geliyorum.
İşte bir numara….



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!