-->
En İyi 10 Ps3 Exclusive Oyunu

6-Little Big Planet 2 Sackboy’ların küçük dev dünyalarına hoşgeldiniz. Evet, Little Big Planet ilk çıktığında herhalde Sackboy’ların bu kadar sevileceğini kimse tahmin etmemişti ama sevimli karakterlerimiz o kadar beğenildi ki adeta hayatlarımızın parçaları oldu.     Sınırsız geliştirilebilen evreni ile oyun dünyasında çığır açan Little Big Planet, dünya çapında 4 milyonun üzerinde bölüm tasarımı ile […]

06.02.2013 | ulasufuk

6-Little Big Planet 2

Sackboy’ların küçük dev dünyalarına hoşgeldiniz. Evet, Little Big Planet ilk çıktığında herhalde Sackboy’ların bu kadar sevileceğini kimse tahmin etmemişti ama sevimli karakterlerimiz o kadar beğenildi ki adeta hayatlarımızın parçaları oldu.

 

 

Sınırsız geliştirilebilen evreni ile oyun dünyasında çığır açan Little Big Planet, dünya çapında 4 milyonun üzerinde bölüm tasarımı ile sonsuz oyun deneyimi sunmakta. Serinin ikinci oyununda, ilk oyunda geliştirilen bölümlere ulaşılabilme imkanı sunması ve daha yeni özellikleri nedeniyle listemizde yer almakta.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!