-->
En İyi 10 Ps3 Exclusive Oyunu

9-İnfamous 2 Voltajda düşüklük mü var, ya sigortaları değiştirin ya da etrafınıza dikkatli bakın Cole MacGrath yakınlarda olabilir. Sucker Punch tarafından geliştirilen ve Haziran 2011 de Türk oyun severlere bir sürpriz yaparak Türkçe olarak raflardaki yerini alan İnfamous 2 ilk oyuna göre oldukça ilerleme kaydetmiş. Özellikle grafiksel olarak kendini çok iyi geliştiren oyun iki farklı […]

06.02.2013 | ulasufuk

9-İnfamous 2

Voltajda düşüklük mü var, ya sigortaları değiştirin ya da etrafınıza dikkatli bakın Cole MacGrath yakınlarda olabilir.

Sucker Punch tarafından geliştirilen ve Haziran 2011 de Türk oyun severlere bir sürpriz yaparak Türkçe olarak raflardaki yerini alan İnfamous 2 ilk oyuna göre oldukça ilerleme kaydetmiş. Özellikle grafiksel olarak kendini çok iyi geliştiren oyun iki farklı oyun sonu deneyimiyle de çok başarılı.

 

 

Şimdiden oyun dünyasında ismini uzun süre unutamayacağımız İnfamous serisi, farklı oyun konusu, yüksek aksiyon hissi ve hatırı sayılır fanatik kitlesiyle listemizin 9. Sırasında kendine yer buluyor.



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!