-->
Blizzard Entertainment’ın BlizzCon 2013 Fuarı 8 – 9 Kasım Tarihlerinde Anaheim’da Fırtınalar Estirecek

Lonca arkadaşlarınızı toplayın, iblislerinizi yanınıza alın, sürünüzü çağırın! Blizzard Entertainment bugün 8 Kasım Cuma ve 9 Kasım Cumartesi tarihlerinde Kaliforniya’nın Anaheim şehrindeki Anaheim Kongre Merkezi’nde düzenlenecek yedinci BlizzCon oyun fuarı ile ilgili planlarını duyurdu. Dünyanın dört bir yanından gelen Blizzard oyuncuları Anaheim’da buluşacak, Warcraft®, StarCraft®, ve Diablo® ile ilgili etkinliklere katılacak ve unutamayacakları iki gün […]

19.02.2013 | ulasufuk

Lonca arkadaşlarınızı toplayın, iblislerinizi yanınıza alın, sürünüzü çağırın! Blizzard Entertainment bugün 8 Kasım Cuma ve 9 Kasım Cumartesi tarihlerinde Kaliforniya’nın Anaheim şehrindeki Anaheim Kongre Merkezi’nde düzenlenecek yedinci BlizzCon oyun fuarı ile ilgili planlarını duyurdu. Dünyanın dört bir yanından gelen Blizzard oyuncuları Anaheim’da buluşacak, Warcraft®, StarCraft®, ve Diablo® ile ilgili etkinliklere katılacak ve unutamayacakları iki gün geçirecekler.

“BlizzCon oyuncularımızla bir araya gelmemizi ve en yeni projelerimizi samimi biçimde paylaşabilmemizi sağlıyor,” diyor Blizzard Entertainment CEO’su ve kurucu ortağı Mike Morhaime. “Oyun topluluklarımızdaki oyuncular bu etkinliğin her seferinde daha da görkemli geçmesini sağlıyorlar, Kasım ayında onlarla buluşmayı ve beraber kutlama yapmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

BlizzCon, Blizzard Entertainment oyun toplulukları için buluşma mekanı olmanın yanı sıra katılımcılara şunları da sunacak:

  • Blizzard Entertainment oyunlarının en yeni sürümlerini oynama şansı
  • Dünyanın en iyi profesyonel oyuncularını bir araya getiren Blizzard eSports global finalleri
  • Blizzard oyun geliştiricileri ve çizerleri ile tartışma panelleri
  • Oyuncuların yeteneklerini gösterebilecekleri rekabetçi ve gündelik turnuvalar
  • Birbirinden güzel ödüllerin dağıtılacağı yarışmalar
  • Blizzard Entertainment’ın oyun evrenlerini konu alan, hatıra eşyaları
  • Sonradan duyurulacak daha fazla aktivite ve gösteri

Bir önceki BlizzCon, 2011 Ekim’inde Anaheim’da düzenlenmişti. Biletleri saniyeler içinde tükenen etkinlikte dördüncü World of Warcraft genişleme paketi olan Mists of Pandaria tanıtılmış, rock efsanesi Foo Fighters muhteşem bir kapanış konseri vermişti.

Bilet satışları ve fiyatları da dahil olmak üzere BlizzCon 2013 hakkında detaylar etkinlik tarihi yaklaşırken resmi BlizzCon web sayfasında (www.blizzcon.com) açıklanacak. Etkinliğe katılmak isteyen oyuncular BlizzCon otel web sayfası aracılığıyla şimdiden otel rezervasyonu yaptırarak özel BlizzCon indirimlerinden faydalanabilirler.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!