-->
BioShock Infinite Üretime Hazır Hale Geldi

BioShock Infinite’i ilk duyurduğumuzda oyunun eksiksiz bir BioShock deneyimi sunacağına ama aynı zamanda tamamen farklı bir oyun olacağına dair söz vermiştik. Son üç yılımızı bu sözü ne pahasına olursa olsun yerine getirebilmek için harcadık. Sizler, yani hayranlarımız, bu süreç içinde bize karşı son derece sabırlı davrandınız. Oyunla ilgili umutlarınızı ve dileklerinizi bizimle paylaştınız ve inancınızı […]

20.02.2013 | ulasufuk

BioShock Infinite’i ilk duyurduğumuzda oyunun eksiksiz bir BioShock deneyimi sunacağına ama aynı zamanda tamamen farklı bir oyun olacağına dair söz vermiştik. Son üç yılımızı bu sözü ne pahasına olursa olsun yerine getirebilmek için harcadık.

Sizler, yani hayranlarımız, bu süreç içinde bize karşı son derece sabırlı davrandınız. Oyunla ilgili umutlarınızı ve dileklerinizi bizimle paylaştınız ve inancınızı hiç kaybetmediniz.

Bugün sizlere oyunumuzun üretime hazır hale geldiğini açıklamaktan büyük mutluluk duyuyorum. Yani oyunumuz hem Sony, hem de Microsoft (ve de PC tanrıları) tarafından onaylanarak üretim bantlarına gönderildi, oradan da 26 Mart’ta en yakınınızdaki mağazanın raflarındaki yerini almak üzere kamyon filolarına yüklenecek.

Oyunun tam maliyeti beş yıl, 941 milyar Klingon darseki (artı bahşişler), 47 deve, bir yabanmersinli kek ve Irrational ekibinin kanı, teri ve gözyaşları oldu.

Hiç kimse daha önce buna benzer bir oyun yapmadı. Bu bir shooter oyunu, ama sizi rahatsız edici ve tehlikeli yerlere götürecek olan bir shooter oyunu. Belki sizden oyunu illa oynamanızı isteyemem ama şunun sözünü verebilirim: Oyunu oynadığınızda kolay kolay unutamayacağınız bir deneyim yaşayacaksınız.

Booker kim ve onu Columbia’ya sürükleyen şey ne? Elizabeth’in güçleri neler ve neden çocukluğundan beri kilitli kalmış? Neden Booker’ın sağ elinde “AD” harfleri yazıyor? Ve şu Songbird denen yaratık da neyin nesi?

Columbia gizemlerle dolu bir şehir. Ama en azından bir gizemin ortadan kalktığını memnuniyetle söyleyebiliyorum: BioShock Infinite’i 26 Mart günü oynayabileceksiniz.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!