-->
Assassin’s Creed IV’ten Harita Görseli

Yeni Assassin’s Creed oyunu ile ilgili ortaya çıkan bir ekran görüntüsü ve posterden sonra şimdi de bir harita görseli gün yüzüne çıktı. Daha önce gelen bilgilerde olduğu gibi Karayipler’in gösterildiği haritaya bakıldığında yeni  Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed IV: Black Flag’in Jamaika, Küba ve Bahama adalarında geçeceği gözlere çarpıyor. Ubisoft’tan hala resmi bir açıklama gelmezken Kotaku tarafından paylaşılan harita […]

28.02.2013 | ulasufuk

Yeni Assassin’s Creed oyunu ile ilgili ortaya çıkan bir ekran görüntüsü ve posterden sonra şimdi de bir harita görseli gün yüzüne çıktı.

Daha önce gelen bilgilerde olduğu gibi Karayipler’in gösterildiği haritaya bakıldığında yeni  Assassin’s Creed oyunu Assassin’s Creed IV: Black Flag’in Jamaika, Küba ve Bahama adalarında geçeceği gözlere çarpıyor. Ubisoft’tan hala resmi bir açıklama gelmezken Kotaku tarafından paylaşılan harita görseline aşağıdan bakabilirsiniz:

 

assassinscreed4

 

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!