-->
Assassin’s Creed III – The Tyranny of King Washington: The Infamy Bugünden İtibaren İndirilebilecek

Ubisoft® bugün üç bölümden oluşan Assassin’s Creed III – The Tyranny of King Washington indirilebilir içerik serisinin ilk bölümü olan The Infamy’nin Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için indirilmeye sunulduğunu duyurdu. Bölüm PlayStation3 bilgisayar eğlence sistemi için ise yarından itibaren indirilebilecek. Tyranny of King Washington serisinin ilk bölümünde kahramanımız […]

19.02.2013 | ulasufuk

Ubisoft® bugün üç bölümden oluşan Assassin’s Creed III – The Tyranny of King Washington indirilebilir içerik serisinin ilk bölümü olan The Infamy’nin Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için indirilmeye sunulduğunu duyurdu. Bölüm PlayStation3 bilgisayar eğlence sistemi için ise yarından itibaren indirilebilecek.

assasisns-creed

Tyranny of King Washington serisinin ilk bölümünde kahramanımız Ratonhnhaké:ton rahatsız edici bir rüyadan uyanır ve onca çabasına rağmen, yeni kurulan Amerika Birleşik Devletleri’nde George Washington’ın kral olarak taç giydiğini görür. The Infamy bölümünde oyuncular Kral Washington’ı tahttan indirmek için yolculuğa çıkacaklar.

Assassin’s Creed III – The Tyranny of King Washington iki bölüm ile devam edecek:

The Betrayal, Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için 19 Mart, PlayStation3 bilgisayar eğlence sistemi için 20 Mart’ta çıkacak.

The Redemption, Microsoft Xbox 360 video oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC için 23 Nisan, PlayStation3 bilgisayar eğlence sistemi için 24 Nisan’da çıkacak.

Assassin’s Creed III Hakkında:

18. yüzyıl sonlarındaki Amerikan Devrimini konu alan Assassin’s Creed III ana kahraman olarak Kızılderili – İngiliz melezi Ratonhnhaké:ton’u sunuyor. Connor ismini alan ana kahramanımız Suikastçiler ile Tapınakçılar arasındaki kadim savaşta özgürlüğün yeni sesi olacak. Oyuncular seride bugüne kadar görülmüş en stilize ve akıcı savaş deneyimi ile acımasız zorbalara karşı özgürlük savaşı vermek için bir Suikastçi olacaklar.

Amerikan Bağımsızlık Savaşı döneminde geçen Assassin’s Creed III oyuncuları vahşi sınır bölgeleri ve kalabalık koloni şehirlerinden, George Washington’ın Anayurt Ordusu ile görkemli İngiliz Ordusu’nun karşı karşıya geldiği kaotik savaş alanlarına ve engin denizlere götürüyor. Assassin’s Creed III eşi görülmemiş genişlik ve büyüklükte içerik sunuyor.

Assassin’s Creed III hakkında daha fazla bilgi için lütfen Assassin’s Creed’in resmi web sayfasını ziyaret edin: http://www.assassinscreed.com

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!