-->
ARCHOS GamePad İle Kazanan Her Zaman Siz Olun!

ARCHOS GamePad başparmağa uygun muhteşem düğmeleri ve hareketli oyun deneyimiyle geliyor! GamePad, Android™ 4.1 ‘Jelly Bean’ işletim sistemi ile Google Play™ and Google Mobile Uygulamaları’na kolaylıkla giriş sağlıyor. 10 mm inceliğinde, 330 gr hafifliğinde tasarımıyla oyun tutkunlarına güç veriyor. Üstelik uygulamalar, internet girişi, e-mail erişimi ve multimedya deneyimiyle bir tabletten çok daha fazlasını vaad ediyor. […]

12.02.2013 | ulasufuk

ARCHOS GamePad başparmağa uygun muhteşem düğmeleri ve hareketli oyun deneyimiyle geliyor! GamePad, Android™ 4.1 ‘Jelly Bean’ işletim sistemi ile Google Play™ and Google Mobile Uygulamaları’na kolaylıkla giriş sağlıyor. 10 mm inceliğinde, 330 gr hafifliğinde tasarımıyla oyun tutkunlarına güç veriyor. Üstelik uygulamalar, internet girişi, e-mail erişimi ve multimedya deneyimiyle bir tabletten çok daha fazlasını vaad ediyor.

Quad-Core grafik sağlayıcı oyunlara gerçeklik hissi katarken, ARCHOS oyun haritası materyalleri, GamePad’in 14 tuşuyla ve çift analog baş başparmak yöneticisiyle buluşunca oyunun içerisinde yaşamanızı sağlıyor.

5 nokta kapasitif 7” ekran,  1024 x 600 piksel, 16 milyon renkle oyunun kurallarını yeniden belirliyor. 3D oyunları çift işlemcili Mali 400 MP4 GPU ile zirveye çıkaran GamePad, 1.6GHZ ve çift işlemcili CPU ile hızınızı ve akışınızı yükseltiyor.

8GB hafıza micro-SD ile 64GB’ a kadar çıkabiliyor. Mini-HDMI girişiyle televizyonunuza da bağlayabileceğiniz GamePad ile şimdi oyunun tadını çıkarın!

 

*ARCHOS GamePad’in TÜRKİYE YETKİLİ DİSTRİBÜTÖRÜ ART SİSTEM’dir.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!