-->
Aliens: Colonial Marines Ödüllü Yarışmamızın Kazananları Belli Oldu

HayatımızOyun ve Aralgame İşbirliği ile gerçekleştirilen 3 Adet Aliens: Colonial Marines ödüllü yarışmanın kazananları belli oldu. 14 Şubat’ta başlayan ödüllü yarışmanın talihlileri yapılan çekilişle belirlendi. Yarışmamıza katılımı olan tüm takipçilerimize teşekkürlerimizi sunarak, PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarının her birinden 1’er adet olmak üzere toplam 3 adet Aliens: Colonial Marines oyununu kazanan şanslı isimleri […]

22.02.2013 | ulasufuk

HayatımızOyun ve Aralgame İşbirliği ile gerçekleştirilen 3 Adet Aliens: Colonial Marines ödüllü yarışmanın kazananları belli oldu.

14 Şubat’ta başlayan ödüllü yarışmanın talihlileri yapılan çekilişle belirlendi. Yarışmamıza katılımı olan tüm takipçilerimize teşekkürlerimizi sunarak, PC, Xbox 360 ve Playstation 3 platformlarının her birinden 1’er adet olmak üzere toplam 3 adet Aliens: Colonial Marines oyununu kazanan şanslı isimleri  açıklıyoruz.

Kazananlar Listesi

Emre ÖZBECERİKLİ –  Xbox 360

Özcan GÜNEŞ – PC

Mustafa TEKİN – PS3



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!