-->
2K ve WWE, WWE Video Oyun Serisi İçin Yaptıkları Çok Yıllık Özel Anlaşmayı Duyurdu

2K ve WWE (NYSE: WWE) bugün yaptıkları açıklamayla çok yıllık özel bir anlaşma yaptıklarını ve WWE video oyun serisinin tüm ana platformlar ve dağıtım kanallarında dünya çapında özel yayın haklarının 2K’ya verildiğini duyurdular. Japonya’daki Yukes tarafından geliştirilmeye devam edecek olan seri, stüdyonun kendine özgü oynanışı ile 2K’nın imkanlarını bu popüler ve uzun soluklu serinin en […]

21.02.2013 | ulasufuk

2K ve WWE (NYSE: WWE) bugün yaptıkları açıklamayla çok yıllık özel bir anlaşma yaptıklarını ve WWE video oyun serisinin tüm ana platformlar ve dağıtım kanallarında dünya çapında özel yayın haklarının 2K’ya verildiğini duyurdular. Japonya’daki Yukes tarafından geliştirilmeye devam edecek olan seri, stüdyonun kendine özgü oynanışı ile 2K’nın imkanlarını bu popüler ve uzun soluklu serinin en yeni oyunu olan WWE ’14 için birleştirecek. 2K WWE serisi ile eski WWE oyunlarının 15 yıllık başarılı geleneği devam ettirecek. Anlaşmanın mali yönü hakkında açıklama yapılmadı.

WWE serisi AAA oyun listemize eklenen müthiş bir isim; yeni ortağımızla özel anlaşma yapmış olmaktan son derece mutluluk duyuyoruz,” diyor 2K CEO’su David Ismailer. “WWE’nin heyecanını yakalamak ve NBA 2K ve MLB 2K serilerine gösterdiğimiz aynı özen ve eğlenceyle birleştirmek için sabırsızlanıyoruz.”

2K, bugüne kadar dünya çapında 15 milyondan fazla satmış olan NBA 2K11, NBA 2K12 ve NBA 2K13 ile NBA 2K serisinin başarısından da görüleceği üzere spor simülasyonu oyunlarında oldukça güçlü bir geçmişe sahip. Bu yıl piyasaya çıkan NBA 2K13 ilk haftasında serinin önceki rekorunu elinde bulunduran NBA 2K11’den %49 daha fazla satışa ulaşmıştı.

“2K gerçekçiliğe verdiği önem ve olağanüstü kalitesi ile WWE için mükemmel bir seçim oldu,” diye ekliyor WWE Consumer Products Başkan Yardımcısı Casey Collins. “Bu yeni ortaklık sayesinde WWE dünyanın önde gelen video oyun markalarından biri olmaya devam edecek, serinin 2K’nın farklı platformlardaki uzmanlığından da faydalanarak gelişerek devam edişini görmeyi iple çekiyoruz.”

WWE serisi son derece etkileyici bir geliştirici ekibe sahip, bizler de bu yeni ortaklıkta NBA 2K’yı geliştirirken elde ettiğimiz tecrübeyi onlarla birleştirecek olmaktan büyük heyecan duyuyoruz,” diyor 2K Sports Başkan Yardımcısı Greg Thomas. “Hayranlarımız bu sonbaharda oyun konsollarında şimdiye kadar gördükleri en gerçekçi WWE deneyimini yaşayacaklar.”

Henüz ESRB tarafından derecelendirilmeyen, WWE ’14 Yukes tarafından geliştiriliyor ve 2013 sonbaharında konsollara çıkması bekleniyor.

2K hakkında daha fazla bilgi için www.2K.com adresini ziyaret edin.

2K, Take-Two Interactive Software, Inc.’in (NASDAQ: TTWO) yayın markasıdır.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!