-->
World of Warcraft Aylık 1 TL’den Başlayan Taksitlerle Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyaca ünlü oyunları uygun fiyatlarla sunarak oyun dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Dünya çapında 12 milyondan fazla kullanıcısı olan World of Warcraft, 28 Ocak 2013 tarihine kadar 36 TL yerine, aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle sadece 12TL’ye Playstore’da.  TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyaca ünlü […]

21.01.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyaca ünlü oyunları uygun fiyatlarla sunarak oyun dünyasında heyecan yaratmaya devam ediyor. Dünya çapında 12 milyondan fazla kullanıcısı olan World of Warcraft, 28 Ocak 2013 tarihine kadar 36 TL yerine, aylık 1 TL’den başlayan taksitlerle sadece 12TL’ye Playstore’da. 

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, dünyaca ünlü oyunları uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla oyunseverlere sunuyor. Blizzard firması tarafından geliştirilen ve dünya çapında 12 milyondan fazla kullanıcısı olan World of Warcraft’ın, ana oyun ve iki eklenti paketini içeren Battlechest paketi 12 TL’lik fiyatı ile Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

“En popüler MMORPG oyunu” olarak Guiness Rekorlar Kitabı’na girmeyi başaran World of Warcraft’ın yanı sıra efsane olmuş popüler oyunlar, en uygun fiyat ve farklı ödeme seçenekleri ile Playstore’da oyunseverlerle buluşmaya devam ediyor.

World of Warcraft hakkında detaylı bilgi ve oyunu satın almak için  http://www.playstore.com/#!/oyun/World-of-Warcraft adresini ziyaret edebilirsiniz.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ

 

World of Warcraft Battlechest



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!