-->
THQ’nun Satışı Gerçekleşti

Geçtiğimiz haftalarda iflasını açıklayan THQ’nun uzun saatler süren açık arttırmalı satışı sonucunda, firmanın alıcıları açıklandı. THQ’nun bünyesindeki firmalar ve oyunları yani THQ’nun tüm değerleri beş farklı firmaya dağılırken; Warhammer  ve Company of Heroes serilerinin geliştiricisi Relic’in sahibi artık Sega. Homefront’un haklarını Crytek alırken, Evolve isimli yeni proje de Take Two’ya geçti. Saint’s Row  geliştiricisi Volition Games, Koch Media bünyesine […]

24.01.2013 | ulasufuk

Geçtiğimiz haftalarda iflasını açıklayan THQ’nun uzun saatler süren açık arttırmalı satışı sonucunda, firmanın alıcıları açıklandı.

THQ’nun bünyesindeki firmalar ve oyunları yani THQ’nun tüm değerleri beş farklı firmaya dağılırken; Warhammer  ve Company of Heroes serilerinin geliştiricisi Relic’in sahibi artık Sega. Homefront’un haklarını Crytek alırken, Evolve isimli yeni proje de Take Two’ya geçti.

Saint’s Row  geliştiricisi Volition Games, Koch Media bünyesine dahil olurken ve  Metro  serisinin haklarının sahibi de yine aynı firma oldu. Montreal Stüdyoları ve South Park oyununun hakları da Ubisoft’a geçerken, Darksiders’ı  geliştiren Vigil  Games için ise uygun alıcı bulunmadığından satılamadı. Vigil Games de anlaşıldığı takdirde satışa sunulacak. Ne diyelim THQ’nun bu hale gelmesi gerçekten üzücü…



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!