-->
Steam’in Haftalık En Çok Satanları (13 – 19 Ocak)

Valve, Steam’in geçtiğimiz haftaki Top 10 listesini açıkladı. Listeye baktığımızda Euro Truck Simulator 2’nin Arma II: Combined Operations’ı tahtından indirerek zirveye yerleştiğine şahit oluyoruz. ARMA II: Combined Operations’ın ikinci sıraya gerilediği, Far Cry 3’ün ise üçüncü sırada yer aldığı 13-19 Ocak tarihleri arasında Steam’de en çok satan 10 oyunun tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz: 1.) Euro Truck Simulator 2 2.) ARMA […]

22.01.2013 | ulasufuk

Valve, Steam’in geçtiğimiz haftaki Top 10 listesini açıkladı. Listeye baktığımızda Euro Truck Simulator 2’nin Arma II: Combined Operations’ı tahtından indirerek zirveye yerleştiğine şahit oluyoruz.

ARMA II: Combined Operations’ın ikinci sıraya gerilediği, Far Cry 3’ün ise üçüncü sırada yer aldığı 13-19 Ocak tarihleri arasında Steam’de en çok satan 10 oyunun tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1.) Euro Truck Simulator 2
2.) ARMA II: Combined Operations
3.) Far Cry 3
4.) Call of Duty: Black Ops II
5.) Aliens: Colonial Marines
6.) Baldur’s Gate: Enhanced Edition
7.) Chivalry: Medieval Warfare
8.) Borderlands 2: Season Pass
9.) Counter-Strike: Global Offensive
10.) The Elder Scrolls V: Skyrim



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.