-->
Second Wave İçeriği İle XCOM: Enemy Unknown Deneyiminizi Uzatın

Hikayeyi tamamlayan oyuncular, oyunlarını değiştirecek çeşitli özelliklerden faydalanabilecekler… #XCOM hash tag’ini kullanarak Twitter sohbetlerine katılabilirsiniz. 2K Games ve Firaxis Games bugün Windows PC, Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için XCOM: Enemy Unknown’un Second Wave içeriğinin çıktığını duyurdu. Second Wave içeriği sayesinde oyuncular ana hikayeyi tamamladıktan sonra XCOM: […]

09.01.2013 | ulasufuk

Hikayeyi tamamlayan oyuncular, oyunlarını değiştirecek çeşitli özelliklerden faydalanabilecekler…

#XCOM hash tag’ini kullanarak Twitter sohbetlerine katılabilirsiniz.

2K Games ve Firaxis Games bugün Windows PC, Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi ve PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için XCOM: Enemy Unknown’un Second Wave içeriğinin çıktığını duyurdu. Second Wave içeriği sayesinde oyuncular ana hikayeyi tamamladıktan sonra XCOM: Enemy Unknown deneyimlerini geliştirecek değiştirici özellikler arasından seçim yapabilecekler. Ücretsiz Second Wave içeriği XCOM: Enemy Unknown için indirilebilir* güncelleme sayesinde kurulabilecek.

XCOM: Enemy Unknown Second Wave oyuna farklı bir derinlik, mücadele ve tekrarlanabilirlik seviyesi ekleyecek çeşitli oyun ayarları sunuyor. Second Wave içeriğinde şu özellikler bulunuyor:

Damage Roulette: Silahların zarar aralığı arttırır.

New Economy: Rasgele seçilen konsey üyesi fonu.

Not Created Equally: Çaylaklar rasgele başlangıç istatistiklerine sahip olurlar.

Hidden Potential: Bir asker rütbe atladığında, istatistikleri de rasgele artar.

Red Fog: Savaş yaraları askerlerin görev istatistiklerini azaltır.

Absolutely Critical: Yandan yapılan saldırılar kritik vuruşla sonuçlanır.

The Greater Good: Psionik güçler yalnızca psionik uzaylıları sorgulayarak öğrenilebilir.

Marathon: Oyunu tamamlamak bariz biçimde daha uzun sürer.

Results Driven: Ülkelerin panik seviyesi arttıkça, fonları da azalır.

High Stakes: Uzaylılar tarafından kaçırılmaları durdurmak rasgele ödül kazandırır.

Diminishing Returns: Uydu inşasının maliyeti artar.

More Than Human: Psionik yeteneği çok nadir verilir.

Second Wave içeriği XCOM: Enemy Unknown’un iki eklenti paketinden ikincisi.

Firaxis Games’teki strateji uzmanları tarafından geliştirilen XCOM: Enemy Unknown bugüne kadar 50’den fazla ödül kazandı. 2012 Ekim ayında piyasaya çıkan oyun GameSpy’dan 5 üzerinden 5, GameTrailers.com’dan 10 üzerinden 9.1 ve Game Informer’dan 10 üzerinden 9.5 not aldı ve 2012 Kasım sayısında “Ayın Oyunu” seçildi. XCOM: Enemy Unknown’da oyuncular gizli bir küresel askeri organizasyonun komutanı rolünde savaş stratejileri ve bireysel birim taktiklerini yönetmenin yanı sıra üs yönetiminden ve kaynak dağıtımından da sorumlular. Derin strateji ve taktik savaşlara eşit derecede ağırlık veren XCOM: Enemy Unknown’da oyuncular korkunç bir uzaylı istilasına karşı insan ırkının kaderini ellerinde tutuyorlar.

XCOM: Enemy Unknown’un ücretsiz oynanabilir demosunu* Windows PC için Steam, Xbox 360 ve PS3™ yoluyla indirebilirsiniz. Demoyu indiren oyuncular tek kişilik öğreti hikayesinin iki bölümünü oynayarak savaş kontrollerini ve uzaylı tehdidine karşı insanlığı korumak için gerekli taktikleri öğrenebilecekler. Bu iki öğreti görevi ayrıca oyunculara asker eğitimlerinin ve uzaylı teknolojisi araştırmalarının yapıldığı XCOM üssünü de tanıtacak ve oyunculara XCOM: Enemy Unknown’un taktik ve stratejik katmanlarını tecrübe etme fırsatı verecek.

XCOM: Enemy Unknown, Second Wave içeriği Windows PC, Xbox 360 ve PS3™ için mevcuttur. XCOM: Enemy Unknown PEGI tarafından 18 ile derecelendirilmiştir.

* Xbox 360 için Xbox LIVE® online eğlence ağı, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi için PlayStation®Network veya İnternet bağlantısı ve Steam Subscriber anlaşmasının kabulünü gerektirir.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!


Gunfire Games tarafından geliştirilen nişancı aksiyon oyunu Remnant: From the Ashes’in devamı niteliğindeki Remnant 2 için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


MediaMarkt, tüketicilerin akıllı telefonlara kolaylıkla ulaşabilmesi için İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Adana, Mersin ve Kayseri’de bulunan seçili mağazalarında Akıllı Telefon Kiralama hizmeti veriyor.


Azeroth’un Savaşçıları, Ejderha Adaları’nda ve adaların altında gizlenmiş birçok tehdidi alt etti.