-->
Razer Orbweaver Mekanik Oyun Tuş Takımı El Büyüklüğünden Bağımsız, Mutlak Kontrol Sunuyor

Razer maksimum kontrol için uyarlanabilir ergonomiye sahip, kişiselleştirilebilir mekanik tuş takımını tanıttı Yüksek performanslı oyun sistemleri, donanım ve yazılım lideri Razer™ turnuva seviyesinde kontrol, ergonomi ve kişiselleştirme seçenekleriyle tasarlanan mekanik oyun tuş takımı Razer Orbweaver’ın bugün satışa çıktığını duyurdu. Selefi Razer Nostromo®’nun başarısını temel alan Razer Orbweaver oyuncuların 20 mekanik tuş ve programlanabilir, sekiz yönlü […]

05.01.2013 | ulasufuk

Razer maksimum kontrol için uyarlanabilir ergonomiye sahip, kişiselleştirilebilir mekanik tuş takımını tanıttı

Yüksek performanslı oyun sistemleri, donanım ve yazılım lideri Razer™ turnuva seviyesinde kontrol, ergonomi ve kişiselleştirme seçenekleriyle tasarlanan mekanik oyun tuş takımı Razer Orbweaver’ın bugün satışa çıktığını duyurdu.

Selefi Razer Nostromo®’nun başarısını temel alan Razer Orbweaver oyuncuların 20 mekanik tuş ve programlanabilir, sekiz yönlü başparmak pedine sayısız kontrol atayabilmelerini sağlıyor. Her bir tuşu tetiklemek için yalnızca 50 g güç gerektiğinden komutlar da kullanıcılarının parmakları ne kadar hızlıysa o kadar hızlı biçimde iletiliyor ve düşmanların tepki vermesine fırsat bırakmıyor. Başparmak pedini hareket etmek amacıyla veya sayısız kombinasyon için değiştirici olarak kullanabilirsiniz. Razer Orbweaver’a sahip olan oyuncular çaresiz düşmanları üzerinde büyülerini, makro ve yeteneklerine ardı ardına kullanabilecek, tüm bunları müthiş bir tepki hızı ve randımanla gerçekleştirebilecekler.

Razer Orbweaver tüm bu teknik özelliklerine ek olarak el, başparmak ve avuç için ayarlanabilir dinlendirme modülleri sayesinde saatler süren oyun oturumlarında bile büyük rahatlık sağlıyor. Tüm bu parçalar öne ve arkaya kaydırılabiliyor ve eğimleri ayarlanabiliyor, bu sayede oyuncuların el büyüklüğü ne olursa olsun mükemmel bir uyum sağlanmış oluyor.

“Razer Orbweaver mutlak oyun kontrolü sağlayan bir eldiven,” diyor Razer CEO’su Min-Liang Tan. “Rakibinizi birbirinden farklı yollarla yok etmek için tüm komutların elinizin içinde olduğunu hissetmek olağanüstü bir duygu; mekanik tuş mimarisinin sunduğu titreşimli geri bildirim ve hızlı basış imkanı ise oynadığınız oyunlarda size hem avantaj sağlıyor, hem de tatmin duygusu yaşatıyor.”

Razer Orbweaver mekanik oyun tuş takımı hakkında

20 mekanik tuşa ve programlanabilir, sekiz yönlü başparmak pedine sahip Razer Orbweaver oyun tuş takımı ile kontrolü elinize alın. Bu tuşlara sınırsız sayıda komut atayabilir ve hızlı biçimde kullanarak oyunlarda büyük avantaj sağlayabilirsiniz. Razer Orbweaver ayrıca elinize tam olarak oturan, ayarlanabilir el, baş parmak ve avuç dinlendirme modülleri sayesinde uzun oyun oturumlarında bile mutlak konfor sunuyor

Oynadığınız her oyunu kazanmanıza yardımcı olması için elinizde bulunmasını istediğiniz oyun tuş takımı işte bu.

Çıkış:

Tüm dünya – 2013 İlk Çeyrek

Ürün özellikleri:

  • 50 g basış gücüyle çalışan, tamamen mekanik tuşlar
  • 20 tamamen programlanabilir tuş
  • Maksimum konfor için ayarlanabilir el, baş parmak ve avuç dinlendirme modülleri
  • Programlanabilir, sekiz yönlü baş parmak pedi
  • Razer Synapse 2.0 desteği
  • Sekiz tuş takımı arasında anında geçiş
  • Sınırsız makro uzunluğu
  • Sınırsız sayıda oyun profili saklayabilir
  • Karanlık ortamlarda bile mutlak kontrol sağlayan, arka aydınlatmalı tuş takımı

Yaklaşık boyutları ve ağırlığı: 

  • En                         154 mm/6.06 in.
  • Boy                      214 mm/7.95 in.
  • Yükseklik           55 mm/2.17 in.
  • Ağırlık                  300 g/0.661 lbs.

 

Razer Orbweaver hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.razerzone.com/orbweaver adresini ziyaret edin.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!