-->
Razer Edge Oyun Tableti CES 2013 Ödüllerini Silip Süpürdü ve CNET’in “Fuarın En İyisi” Ödülünü Kazandı

Razer kazandığı ödülleri PC oyun camiasına ithaf ediyor Dünyanın yüksek performanslı oyun sistemleri, donanım ve yazılım lideri Razer™, dünyanın en güçlü oyun tableti Razer Edge ile CNET’in 2013 “CES’in En İyisi” ödüllerini kazandı. Razer Edge aday gösterildiği üç dalda da ödül kazanmayı başardı: En İyi Oyun Cihazı, CNET katılımcılarının oylarıyla verilen Oyuncuların Seçimi, ve çok […]

11.01.2013 | ulasufuk

Razer kazandığı ödülleri PC oyun camiasına ithaf ediyor

Dünyanın yüksek performanslı oyun sistemleri, donanım ve yazılım lideri Razer™, dünyanın en güçlü oyun tableti Razer Edge ile CNET’in 2013 “CES’in En İyisi” ödüllerini kazandı. Razer Edge aday gösterildiği üç dalda da ödül kazanmayı başardı: En İyi Oyun Cihazı, CNET katılımcılarının oylarıyla verilen Oyuncuların Seçimi, ve çok değerli “Fuarın En İyisi” ödülü.

Razer Edge tablet PC konseptini oyunculuğa uygulayan ve tablet, bilgisayar ve eğlencenin gelecekteki yerini gözler önüne seren bir ürün. Razer Edge 2013’ün ilk çeyreğinde piyasada olacak.

“PC oyuncularının CES 2013’ün en donanımlı cihazını tasarlarken kritik mühendislik kararları verebilmeleri bile başlı başına inanılmaz bir olay,” diyor Razer kurucu ortaklarından, yaratım direktörü ve CEO’su Min-Liang Tan. “Razer bu ödülleri tek başına kazanmadı – dünyadaki PC oyuncuları da bu ödüller bizimle birlikte kazandı. Hep birlikte dünyaya şu mesajı verdik: PC oyunculuğu capcanlı ve en güzel dönemini yaşıyor!”

PC oyuncuları için tasarlanan Razer Edge, şık bir dokunmatik ekranlı cihazda tablet, PC ve oyun konsollarının en iyi yanlarını bir araya getiriyor. Edge Intel Core işlemci ve NVIDIA GeForce GPU üzerinde gerçek Windows 8 kullanan ilk ve tek tablet. PC oyuncuları Razer Edge’in şekillenmesinde büyük rol oynadı ve milyonlarca oyuncu fikirlerini paylaşarak tabletin son özelliklerinin belirlenmesini sağladı. Razer bir donanım üreticisinden beklenmedik bir hareketle sosyal medya sayfaları üzerinden yürüttüğü organizasyon sayesinde cihazın yonga setinden ağırlığına, kalınlığından özelliklerine ve hatta fiyatına kadar her şeyine oyun camiasının karar vermesine imkan sağladı.

Razer Edge ultra-ince, 900gr biçim faktörü ile muhteşem bir 10.1” dokunmatik ekran, DDR3 RAM, Windows 8 ve sıkça kullanılan oyun ve programları hızlıca yüklemek için yüksek hızlı Katı Hal Sürücü (SSD) sayesinde inanılmaz bir performans sunuyor. Razer Edge gerçek Windows 8 kullandığından cihaz piyasaya çıktığında binlerce program ve oyun ile diğer tüm tabletlerden çok daha geniş bir yazılım kataloğuna sahip olacak. Ek aksesuarlar arasında titreşimli gamepad kumandası, klavye istasyonu ve HDTV’de oynamak için yerleştirme istasyonu bulunuyor.

Razer Edge yılın ilk çeyreğinde piyasada olacak.

CNET dünyanın en ünlü teknoloji fuarlarından biri olan Tüketici Elektronikleri Fuarı’nın (CES) resmi ödül programını yürütmektedir. Bu ödülleri fuardaki en iyi ve en yenilikçi ürünlere verilir. CNET’in ödüllerine ek olarak TechRadar, Edge’i ünlü “CES 2013’ün En İyisi” ödülüne layık görmüş, GottaBeMobile ise Edge’e “En İyi Oyun Cihazı” ödülünü vermiştir. Edge ayrıca LAPTOP Magazine’den “En İyi Tablet” ve Popular Science’tan “Geleceğin Ürünü” ödüllerini de kazanmıştır.

Razer Edge Hakkında

Bu bir tablet. Bu bir PC. Bu bir konsol. Bu hepsi birden: tam özellikli bir PC ve dünyanın en güçlü tableti. Dahası oyuncular için özel olarak tasarlanan dört moda sahip ve tüm PC oyun ve programlarını çalıştırabiliyor.

PC oyuncuları hem Intel, hem de NVIDIA teknolojilerini kullanan türünün tek örneği bu sistemin, dünyanın en güçlü tabletinin tasarımında büyük rol oynadılar. Güçlü 3. nesil Intel® Core™ işlemcileri günümüzün en gelişmiş PC oyunlarını bile tam kapasiteyle çalıştırırken NVIDIA GeForce grafikleri inanılmaz görüntü kalitesi sunacak – bu tablet oyunculuğu için bir ilk ve dünyadaki 300 milyondan fazla PC oyuncusu için büyük bir lütuf.

Razer Edge hakkında daha fazla bilgi için lütfen http://www.razerzone.com/edgepro adresini ziyaret edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!


Uzun zamandır beklenen bilimkurgu temalı açık dünya aksiyon RPG’si Star Citizen’ın PC sistem gereksinimleri nihayet güncellendi!


NVIDIA’nın bulut oyun platformu GeForce Now (Game+), Nisan ayında 10 yeni oyunla kütüphanesini genişletmeye devam ediyor.


Rockstar Games tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen Grand Theft Auto VI’nın resmi fragmanı Aralık 2023’te yayınlandı.