-->
Metal Gear Rising: Revengeance’in Tüm Kopyalarıyla Birlikte Ücretsiz Cyborg Ninja!

Konami Digital Entertainment GmbH,  PlayStation®3 ve Xbox 360® için METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’ın Avrupa versiyonuna eşlik edecek ücretsiz DLC paketini duyurdu. KONAMI, 21/22 Şubat tarihlerinde piyasaya çıkacak oyunun tüm kopyalarıyla birlikte oyunda kullanılabilecek özel Cyborg Ninja vücudunu açmaya yarayan ücretsiz DLC kodu verileceğini duyurdu. Orijinal METAL GEAR SOLID’deki popüler karakter Gray Fox’tan esinlenilen bu vücudu […]

28.01.2013 | ulasufuk

Konami Digital Entertainment GmbH,  PlayStation®3 ve Xbox 360® için METAL GEAR RISING: REVENGEANCE’ın Avrupa versiyonuna eşlik edecek ücretsiz DLC paketini duyurdu.

KONAMI, 21/22 Şubat tarihlerinde piyasaya çıkacak oyunun tüm kopyalarıyla birlikte oyunda kullanılabilecek özel Cyborg Ninja vücudunu açmaya yarayan ücretsiz DLC kodu verileceğini duyurdu. Orijinal METAL GEAR SOLID’deki popüler karakter Gray Fox’tan esinlenilen bu vücudu içeren Cyborg Ninja DLC’si oyuncuların bu popüler karakterin görünümüne bürünmelerini sağlamakla kalmayacak, sahip olduğu güçlü FOX BLADE’i METAL GEAR RISING: REVENGEANCE içinde geliştirip, kullanabilmelerini de sağlayacak.

 

BASIN BÜLTEN

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!