-->
Killer is Dead’in İlk Videosu

No More Heroes, Killer 7, Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw gibi oyunlardan tanıdığımız Grasshopper Manufacture’ın yeni oyunu Killer is Dead’in ilk videosu yayınlandı. Sıradışı oyunlarıyla tanıdığımız ünlü tasarımcı Goichi Suda’nın yeni oyununun oynanış mekanikleri Killer 7 ve No More Heroes karışımı olacak. PS3 ve Xbox 360 için 2013 yazında çıkış yapacak oyundaki ana karakterimiz Mondo Zappa’nın aksiyon dolu sahnelerini […]

18.01.2013 | ulasufuk

No More Heroes, Killer 7, Shadows of the Damned, Lollipop Chainsaw gibi oyunlardan tanıdığımız Grasshopper Manufacture’ın yeni oyunu Killer is Dead’in ilk videosu yayınlandı.

Sıradışı oyunlarıyla tanıdığımız ünlü tasarımcı Goichi Suda’nın yeni oyununun oynanış mekanikleri Killer 7 ve No More Heroes karışımı olacak. PS3 ve Xbox 360 için 2013 yazında çıkış yapacak oyundaki ana karakterimiz Mondo Zappa’nın aksiyon dolu sahnelerini aşağıdan izleyebilirsiniz:

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!