-->
Intel ve HP’nin Organizasyonuyla The Game’de Dev Turnuva

Intel ve HP’nin organizasyonuyla oyuncular The Game for Big Kids’de buluşuyor. Starcraft II, Fifa 13, Need for Speed Most Wanted ve Street Fighter IV… Gün boyu sürecek turnuvalarla oyuncular mücadeleye doyup HP’den büyük hediyeler kazanacak. HP ve Intel’in ortaklaşa düzenlediği büyük oyun turnuvasıyla oyuncular The Game for Big Kids’de bir araya geliyor. 26 Ocak Cumartesi […]

25.01.2013 | ulasufuk

Intel ve HP’nin organizasyonuyla oyuncular The Game for Big Kids’de buluşuyor.

Starcraft II, Fifa 13, Need for Speed Most Wanted ve Street Fighter IV… Gün boyu sürecek turnuvalarla oyuncular mücadeleye doyup HP’den büyük hediyeler kazanacak.

HP ve Intel’in ortaklaşa düzenlediği büyük oyun turnuvasıyla oyuncular The Game for Big Kids’de bir araya geliyor. 26 Ocak Cumartesi günü, 14:00 – 21:00 saatleri arasında yapılacak turnuvada oyuncular Starcraft II, Fifa 13, Need for Speed Most Wanted ve Street Fighter IV oyunlarında kıyasıya mücadele edecekler.

Tüm oyunculara açık olan etkinlikte Fifa 13 ve Need for Speed Most Wanted turnuvalarına ön kayıt yaptırmaksızın dileyen herkes katılıp büyük ödülleri kapmak için mücadele edebilecek. Davet usülü düzenlenen Starcraft II turnuvasında ise Türkiye’nin en iyi oyuncuları karşılaşırken maçlar canlı olarak izlenebilecek. Daha az gerilimli bir turnuva arayan oyuncular da Street Fighter IV’de Türkiye’nin ilk büyük “Kaybeden Kalkar” turnuvasında yeteneklerini gösterecekler.

Organizasyonda oyuncuları büyük hediyeler bekliyor. Gerçek zamanlı strateji oyunlarının en iyilerinden biri olan Starcraft’ta birinci olan oyuncu, üstün grafik kartı ve iyileştirilmiş yazılım teknolojisi sayesinde sürükleyici bir oyun deneyimi sunan HP Pavilion H9 Phoenix masaüstü bilgisayarın sahibi olurken, dünyanın en başarılı yarış oyunlarından NFS ile rakipsiz futbol oyunu FIFA 13 birincilerine 8.9 inç ekranlı Z670 Atom işlemciye sahip HP tablet hediye edilecek.

Her üç oyunda ikincilik derecesini alan oyuncular, oyun tutkunlarını farklı bir boyuta taşıyan 23 inçlik ultra ince 3D HP 2311gt LED Monitor kazanacak. Turnuvalarda üçüncü olan oyuncular ise, tüm ürünlerde geçerli olan 100 TL’lik Bimeks Hediye Çeklerini kazanmaya hak kazanacak.

Ayrıca, 26 Ocak günü The Game’e gelen tüm davetlilere, 2 hafta boyunca Bimeks mağazalarından yapacakları HP Pavilion Masaüstü bilgisayar ve all in one bilgisayar alımlarında geçerli olacak 100 TL’lik indirim çeki ve etkinliğin resmi oyun tedarikçisi Playstore.com’dan indirim çekleri hediye edilecek.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!