-->
İngiltere PC Perakende Oyun Satışları (30 Aralık – 5 Ocak)

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 30 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı. Geçtiğimiz hafta ile bir farklılık dışında aynı listeyle karşılaşırken, bu değişiklik ise geçtiğimiz hafta dokuzuncu sırada yer alan The Sims 3: Generations’ın yerine Farming Simulator 2013’ün yerleşmesi. Football Manager 2013’ü yine zirvede gördüğümüz, The Sims 3: […]

08.01.2013 | ulasufuk

İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 30 Aralık – 5 Ocak tarihleri arasında PC için perakende satış rakamlarına göre en çok satan oyunlar açıklandı.

Geçtiğimiz hafta ile bir farklılık dışında aynı listeyle karşılaşırken, bu değişiklik ise geçtiğimiz hafta dokuzuncu sırada yer alan The Sims 3: Generations’ın yerine Farming Simulator 2013’ün yerleşmesi.

Football Manager 2013’ü yine zirvede gördüğümüz, The Sims 3: Seasons’ın ikinci, The Sims 3’ün ise üçüncü sırada yer aldığı İngiltere ve Birleşik Krallık ülkelerinde 5 Ocak ile biten haftada PC için Perakende satış rakamı en iyi olan oyunların tam listesine aşağıdan bakabilirsiniz:

1.) Football Manager 2013 (Sega)
2.) The Sims 3: Seasons (EA Games)
3.) The Sims 3 (EA Games)
4.) Far Cry 3 (Ubisoft)
5.) The Sims 3: Supernatural (EA Games)
6.) The Sims 3: Pets (EA Games)
7.) Guild Wars 2 (NCSoft Europe)
8.) World of Warcraft: Mists of Pandaria (Blizzard)
9.) Farming Simulator 2013 (Focus Home Interactive)
10.) The Elder Scrolls V: Skyrim (Bethesda Softworks)



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!