-->
EA, İngiltere’de 2012’nin Bir Numaralı Yayıncısı

EA, Activision, Ubisoft ve platform sahipleri Microsoft ve Nintendo’yu yenerek, geride bıraktığımız 2012 yılında İngiltere’de kutulu oyunları en çok satan yayıncı oldu. GfK Chart-Track tarafından derlenen rapor, 2012 yılında İngiltere’de tamamen kutulu satışlar ele alınarak hazırlandı. EA’nın bu başarısında en harika performansını gösteren ve dünya çapında ilk beş gün içinde 4.3 milyon adetlik etkileyici bir […]

05.01.2013 | ulasufuk

EA, Activision, Ubisoft ve platform sahipleri Microsoft ve Nintendo’yu yenerek, geride bıraktığımız 2012 yılında İngiltere’de kutulu oyunları en çok satan yayıncı oldu.

GfK Chart-Track tarafından derlenen rapor, 2012 yılında İngiltere’de tamamen kutulu satışlar ele alınarak hazırlandı. EA’nın bu başarısında en harika performansını gösteren ve dünya çapında ilk beş gün içinde 4.3 milyon adetlik etkileyici bir satış gerçekleştiren FIFA 13 büyük rol oynuyor.

Skylanders: Giants ve özellikle ilk 24 saatinde 500 Milyon dolardan fazla hasılat elde ettiği Call of Duty: Black Ops II ile büyük başarı yakalayan Activision’ın ise ikinci sırada yer aldığı listeye aşağıdan bakabilirsiniz:

1. EA
2. Activision
3. Ubisoft
4. Nintendo
5. Microsoft
6. Sega
7. Warner Bros
8. Take-Two
9. THQ
10. Square Enix



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!