-->
Capcom, Resident Evil Revelations’ın Ev Konsolları İçin 2013 Mayıs Ayında Piyasaya Çıkacağını Duyurdu

Dünyanın önde gelen video oyun geliştirici ve yayıncılarından Capcom bugün Resident Evil™ Revelations’ın kutulu versiyonunun Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Windows® PC ve Nintendo Wii için Avrupa’da 23 Mayıs tarihinde piyasaya çıkacağını duyurdu. Resident Evil Revelations ilk olarak Nintendo 3DS™ oyuncularının tecrübe ettiği korkuyu yüksek kaliteli HD görselleri, geliştirilmiş aydınlatma efektleri […]

23.01.2013 | ulasufuk

Dünyanın önde gelen video oyun geliştirici ve yayıncılarından Capcom bugün Resident Evil Revelations’ın kutulu versiyonunun Microsoft® Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemi, PlayStation®3 bilgisayar eğlence sistemi, Windows® PC ve Nintendo Wii için Avrupa’da 23 Mayıs tarihinde piyasaya çıkacağını duyurdu.

Resident Evil Revelations ilk olarak Nintendo 3DS™ oyuncularının tecrübe ettiği korkuyu yüksek kaliteli HD görselleri, geliştirilmiş aydınlatma efektleri ve etkileyici ses deneyimi ile yenilenmiş olarak ev konsollarına taşıyacak. Dahası, ev konsolu versiyonunda korkunç bir yeni düşman, ekstra zorluk modu ve yeni silahlar, yetenek setleri, Hunk ve serinin diğer karakterleri ile oynama imkanı gibi yeni Raid modu yeniliklerinin de aralarında bulunduğu yepyeni içerikler de bulunacak. Seriye ilk kez Resident Evil Revelations ile eklenen Raid modunda oyuncular ister işbirliği modunda, ister tek başlarına düşman sürüleriyle yüzleşebilecek ve karakterlerini geliştirip silah geliştirmeleri kazanacakları görevlere katılabilecekler.

Sevilen hayatta kalma – korku oyunu, oyuncuları Resident Evil™ 4 ile Resident Evil™ 5 arasında geçen olaylara götürecek ve T-Abyss virüsü hakkındaki gerçeği ortaya çıkaracak. Resident Evil Revelations serinin favori karakterleri Jill Valentine ve Chris Redfield’ın yanı sıra BSAA partnerleri Parker Luciani ve Jessica Sherawat’ı da içerecek.  Aksiyon her köşesinde korkunun cirit attığı, güya terk edilmiş yolcu gemisi ‘Queen Zenobia’da başlayacak, ana karada ve mahvolmuş Terragrigia şehrinde devam edecek. Resident Evil Revelations’ta sınırlı cephane ve silahlarla hayatta kalmak için yarışacaksınız.

Resident Evil Revelations oyun çıktıktan sonra oyunculara ek içerik sunacak olan Residentevil.net’ten de faydalanacak. Oyuncular Resident Evil Revelations temalı içeriklere erkenden erişmek için servise 24 Ocak’tan itibaren kayıt olabilecek ve oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça duyurulacak olan online etkinlikler hakkında bilgi alabilecekler.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!