-->
Call of Duty: Black Ops II Revolution İndirilebilir İçerik Paketi, 29 Ocak’ta İlk Önce Xbox Live’a Özel Olarak Çıkıyor

Revolution, Call of Duty: Black Ops II İçin Hazırlanan Dört Epik DLC Paketinden İlki Yenilikçi Pakette Dört Yeni Çokluoyuncu Haritası, Orijinal Zombies İşbirliği Haritası ve Oyuncuların Zombi Olarak Oynamalarına İmkan Sağlayan Yeni Zombies Moduna Ek Olarak İlk Kez Bir Bonus Çokluoyuncu Silahı da Bulunuyor  Oyuncular Revolution’ı Ayrı Olarak veya Call of Duty: Black Ops II […]

10.01.2013 | ulasufuk

Revolution, Call of Duty: Black Ops II İçin Hazırlanan Dört Epik DLC Paketinden İlki

Yenilikçi Pakette Dört Yeni Çokluoyuncu Haritası, Orijinal Zombies İşbirliği Haritası ve Oyuncuların Zombi Olarak Oynamalarına İmkan Sağlayan Yeni Zombies Moduna Ek Olarak İlk Kez Bir Bonus Çokluoyuncu Silahı da Bulunuyor 

Oyuncular Revolution’ı Ayrı Olarak veya Call of Duty: Black Ops II DLC Season Pass İndirimli* Paketi Bünyesinde Satın Alabilecekler

2012’nin en büyük eğlence açılışına imza atan Call of Duty®: Black Ops II’da sular durulmuyor: Activision Blizzard’ın (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc., ve ödüllü geliştirme stüdyosu Treyarch, rekorlar kıran oyunun ilk devasa İndirilebilir İçerik Paketi (DLC) ile 2013’e bomba gibi giriyor. Call of Duty: Black Ops II’nin çıkışından bu yana milyonlarca oyuncu kendisini yakın gelecek  kurgusuna kaptırdı, çokluoyuncu aksiyonunda 427 milyon saatin üzerinde zaman harcayıp Zombies modunda zombi sürülerine karşı hayatta kaldı. Şimdi ise diğer platformlardan önce, 29 Ocak’ta Microsoft Xbox 360® video oyun ve eğlence sistemine özel olarak çıkacak olan Revolution paketi benzersiz derecede yeni içerik ve Call of Duty® DLC tarihinde ilk kez yeni bir bonus çokluoyuncu silahı sunuyor. 

“Ekibimiz Black Ops II ile oyuncuların Call of Duty’den beklediklerinin de ötesine geçmeyi başardı, Revolution da buna istisna değil” diyor Treyarch Stüdyo Şefi Mark Lamia.  “Öncelikle Revolution ciddi anlamda geniş bir içerik sunuyor: dört farklı çokluoyuncu haritası, yepyeni bir Zombies haritası ve yeni Zombies modu ve yeni bonus silah. Ama bu yalnızca bir başlangıç – Revolution’ı diğerlerinden asıl ayıran şey yeni oynanış seçenekleri, paket bu sayede şimdiye kadar sunduğumuz en çekici DLC paketi ve Call of Duty hayranları için kaçırılmaması gereken bir deneyim.”

Revolution oyuncuları dünyanın yeni bölgelerine götürecek. “Downhill” Fransız Alplerindeki bir kayak bölgesinde geçiyor; oyuncular dağın teleferik sisteminin yarattığı hareketli tehlikeden sakınırken kayak evinde ve dik yokuşlarda savaşacaklar. Oyuncular “Hydro” haritasında Pakistan’daki tehlikeli sıvı oluklarıyla dolu hidroelektrik barajında hakimiyet kurmak için savaşırken bir yandan da taşkın sulardan kaçmak zorunda olacaklar. “Mirage” haritası oyuncuları kum fırtınalarının harap ettiği Gobi çölündeki bakımsız tatil köyünün kum tepelerine götürecek ve uzak ve yakın mesafeli çatışmalarla dolu bir aksiyonun içine sokacak. Son olarak da “Grind” oyuncuları kaykayın tarihi doğum yeri olan Kaliforniya’nın Venice plajına götürecek ve oyuncular, siper almanın yeni yollarını öğrenmelerini gerektirecek benzersiz kavisli mimariye sahip dev kaykay parkındaki rampalarda ve yarı silindirlerde mücadele edecekler. Revolution’daki her bir harita taktik ve savaş için yepyeni ve benzersiz ortamlar sunacak.

Revolution ayrıca “Peacekeeper” ismindeki ölümcül bonus çokluoyuncu silahını da içeriyor. Ek XP için kendi silah mücadelelerini de sunan bu güçlü SMG’yi Revolution’ı satın alan tüm Call of Duty: Black Ops II oyuncuları kullanabilecek.

Dahası, Revolution oyuncuları mahvolmuş bir Çin şehrindeki yıkık gökdelenler arasında zombi istilasının üstesinden gelmeye çalışmaları için Uzak Doğu’ya götürecek. “Die Rise” ismindeki bu yeni ve orijinal Zombies haritasında oyuncular güçlü ve geliştirilebilir özel silahları kullanabilecek, derin ve tehlikeli yarıklara bakan Escher-tarzı manzaralar eşliğinde acımasız zombi ordularına karşı yeni aletler geliştirebilecekler. Treyarch’ın sürpriz olarak eklediği yeni oyun modu “Turned” sayesinde oyuncular nihayet zombi rolünde birbirine karşı mücadele edebilecekler!

Call of Duty: Black Ops II Revolution ilk önce, Xbox LIVE’a özel olarak 29 Ocak’ta $14.99 veya 1200 Microsoft Puanı karşılığında satın alınabilecek. Harita Paketi Call of Duty: Black Ops II DLC Season Pass’e dahil olduğundan isteyen oyuncular bu sayede Call of Duty: Black Ops II için dört epik DLC Harita Paketini*, Nuketown Zombies bonus haritasını, özel oyun içi kartvizitini içeren indirimli paketi $49.99 veya 4000 Microsoft Puanı karşılığında satın alabilirler.

Call of Duty: Black Ops II Revolution’ın çıkış tarihi hızla yaklaşırken oyuncular Call of Duty: Black Ops II çokluoyuncu performanslarını zengin oyun istatistikleri ile takip edebilecekleri, heyecanlı Klan Operasyon ve Mücadelelerine katılabilecekleri ve çokluoyuncu yeteneklerini geliştirmelerinde faydalı olacak tüyolar ve faydalı araçları tanıtan yeni Call of Duty Elite TV’yi seyredebilecekleri Call of Duty® Elite’e ücretsiz olarak kayıt olabilirler. Kayıt olmak veya bilgi almak için http://www.callofduty.com/Elite adresini ziyaret edebilirsiniz.

Call of Duty: Black Ops II PEGI tarafından 18+ ile derecelendirilmiştir.

*DLC Season Pass’in tavsiye edilen $49.99 veya 4000 Microsoft Puanı satış fiyatı ve dört DLC Harita Paketinin paket başına tavsiye edilen $14.99 veya 1200 Microsoft Puanı fiyatı dikkate alınmıştır.

**Season Pass bünyesindeki indirilebilir içerik ayrı olarak satılabilir. Eğer DLC Season Pass satın aldıysanız ayrı DLC Harita Paketlerini de satın almayın, aksi halde onlar için de ücret ödemek zorunda kalırsınız. DLC Season Pass ve DLC Harita Paketleri tüm platformlarda ve tüm bölgelerde mevcut olmayabilir. Fiyatlandırma ve çıkış tarihleri platformlara göre farklılık gösterebilir. Call of Duty: Black Ops II oyunu gerekir; ayrı satılır.

 

BASIN BÜLTENİ

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!