-->
2013 İçin Digimon Masters’ta Yeni Bir Efsanevi Kahraman ve Fazlası

Alphamon Ouryuken 2013’te Digimon Masters’a Çesitli Etkinlik ve Ödüllerle Geliyor Öncü çevirimiçi oyun yapim ve yayin firmasi Joymax, bugün ücretsiz oynanabilen MMORPG oyunu Digimon Masters için en güçlü Digimonlardan birini duyurdu.  Oyuncular simdiden bu nihai form için evcillestirme girisimlerine basladi. Dijital Dünyayi kurtarmak ve bu efsanevi güce sahip olmak için yeni eklenen “Alphamon Ouryuken” her […]

16.01.2013 | ulasufuk

Alphamon Ouryuken 2013’te Digimon Masters’a Çesitli Etkinlik ve Ödüllerle Geliyor

Öncü çevirimiçi oyun yapim ve yayin firmasi Joymax, bugün ücretsiz oynanabilen MMORPG oyunu Digimon Masters için en güçlü Digimonlardan birini duyurdu.  Oyuncular simdiden bu nihai form için evcillestirme girisimlerine basladi. Dijital Dünyayi kurtarmak ve bu efsanevi güce sahip olmak için yeni eklenen “Alphamon Ouryuken” her türlü zahmete deger. Oyuncular aksiyona Joymax portali http://www.joymax.com/DigimonMasters üzerinden katilabilirler.

Digimon Masters yeni yila gelmis geçmis en güçlü Digimonlardan biriyle giris yapiyor. Oyuncular Alphamon Ouryuken’e en son Jogress sistemi üzerinden Alphamon ve Ouryumon Digimon’larini kombine ederek sahip olabilirler. Oyuncular çorak karli diyarlarda kötü patron Digimonlari bulup onlarla savasmalari gereken uzun bir görev siralamasini bitirerek Alphamon Ouryuken’i olusturabilecekler.

Alphamon Ouryuken’in yetenekleri isik elementine dayali. Alphamon Ouryuken bir tanesi büyük bir enerji topunu düsmanlara göndermenize yarayan bir digeri ise epik kilicini büyük bir güç ile savurup zemini yerle bir edebilen iki yetenege sahip. Bu güçler belkide diger efsanevi Digimon Ominmon’a esdeger.

Bu yeni Digimon’un ihtisamini tecrübe etmek isteyenler fakat nereden baslayacaklarina emin olamayanlar bu etkinlige dikkat! Dün itibari ile özel etkinlik süreci boyunca Digimon Masters’a bir arkadasini getiren oyuncular kendi Alphamon Ouryuken’ine sahip olabilmek için gereken özel set ürünlerinin sahibi olacak.

Güncelleme ile beraber bir çok heyecan verici etkinlik baslamis oluyor. Haftaiçleri iki kati EXP ve haftasonlari üç kati EXP! Etkinlikler, yarismalar ve son haberlerle ilgili detayli bilgilere Digimon Masters’in resmi Facebook sayfasi olan http://www.facebook.com/DigimonMasters adresinden ulasabilirsiniz.

Digimonlar bütün dünyada bilinen ünlü Japon Anime TV serisidir. Digimon Masters 1.000’den fazla karakter ile Digimon evrenini olusturan ve serinin 1’den 5. Sezonuna kadar devam eden ilk 3D Çevirimiçi oyundur. Sadece çizimlerine sadik kalmayip hem seriyi takip edenleri hemde ortalama oyunculari tatmin edebilmek adina orjinal hikayeyi Digimon Masters yakindan takip etmektedir . Oyun evcil hayvan egitimini simule etmenin yanina rol yapma elementlerinide katarak benzersiz bir oyun deneyimi sagliyor.  Gerçek zamanli çarpisma ile oyuncularin basarili olabilmesi adina hizli düsünüp iyi reflekslere sahip olmasi heyecani daha da arttiriyor. Oyuncular 8 Kraliyet Sövalyesi’nden biri olabiliyorlar. Kraliyet Sövalyeleri Dijital Dünyada hüküm süren Digimonlardir. Bu alanlardan birine sahip olan lonca liderleri Kraliyet Sövalyesi olup vergilere ve ikramiyelere sahip olup çesitli yükümlülükleri yerine getirmesi gerekiyor.

 

BASIN BÜLTENİ

 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!